Σίλβα: »Είμαι ικανοποιημένος»

Σίλβα: »Είμαι ικανοποιημένος»

Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπεσίκτας, ενώ τόνισε πως μέχρι το τέλος των μεταγραφών οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν ό,τι παίκτες τους λείπουν

Σίλβα: »Είμαι ικανοποιημένος»
«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και είμαι ικανοποιημένος. Ξεκινήσαμε καλά στο ματς και ειδικά μέχρι τα πρώτα 20 λεπτά ήμασταν αρκετά καλοί. Έχουμε δύο εβδομάδες ακόμη για να δουλέψουμε και να διευρύνουμε αυτό το χρόνο. Καταφέραμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ στο τέλος. Γενικά είμαι ευχαριστημένος», τόνισε μετά το ματς ο Σίλβα στην κάμερα της Nova.  

Για τον τραυματισμό του Φορτούνη είπε πως ακόμα δεν γνωρίζει κάτι, ενώ πρόσθεσε για τον Καμπιάσο: «Είναι ένας ακόμη παίκτης της ομάδας. Δεν θέλω να κάνω κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο. Σίγουρα είναι ένας παίκτης που θα βοηθήσει. Μέχρι το τέλος των μεταγραφών θα πάρουμε ό,τι μας λείπει, για να βελτιώσουμε την ομάδα μας». 

Κλείσιμο
Όσον αφορά τον κόσμο, είπε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ατμόσφαιρα, τους χρειαζόμαστε και είμαι σίγουρος πως την πρώτη αγωνιστική θα είναι ακόμη περισσότεροι και πιο θερμοί».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης