Κείμενο για Εσιέν και Παναθηναϊκό στη FIFA!

Κείμενο για Εσιέν και Παναθηναϊκό στη FIFA!

Η μεταγραφή του Μίκαελ Εσιέν στον Παναθηναϊκό προκάλεσε μεγάλη αίσθηση σε όλο τον κόσμο, με την FIFA να ετοιμάζει θέμα με τη μεταγραφή του Γκανέζου

Κείμενο για Εσιέν και Παναθηναϊκό στη FIFA!
Μέχρι και το επίσημο site της FIFA ασχολήθηκε με την μεταγραφή του Μίκαελ Εσιέν στον Παναθηναϊκό. Η ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, αναφέρεται στην καριέρα του νέου άσου του «τριφυλλιού» και τους τίτλους που έχει κατακτήσει πριν μεταγραφεί στους «πράσινους».

Αναλυτικά το κείμενο:

Κλείσιμο
«Ο πρώην παίκτης της Τσέλσι Μικαέλ Εσιέν έχει υπογράφει για τον Παναθηναϊκό αφήνοντας τη Μίλαν. Ο 32χρονος είχε μείνει ελεύθερος μετά από 18 μήνες στο Σαν Σίρο και δέχτηκε γρήγορα πρόταση από την ομάδα που τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ελληνικού πρωταθλήματος. Το κλαμπ ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Ο διεθνής με την Γκάνα κατέκτησε δύο φορές την Πρέμιερ Λιγκ και τέσσερις το Κύπελλο Αγγλίας στα εννιά χρόνια της θητείας του στην Τσέλσι. Παράλληλα για μία σεζόν έπαιξε ως δανεικός στη Ρεάλ Μαδρίτης όπου συνεργάστηκε ξανά με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Εσιέν εντάχθηκε στην Τσέλσι το 2005 αφού είχε κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Γαλλίας, ενώ η θητεία του στην Μίλαν διακόπηκε λόγω ενός τραυματισμού ο οποίος τον περιόρισε στις 22 εμφανίσεις».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης