Ινφαντίνο ενόψει της συνάντησης του με Κοντονή: «Όλα θα πάνε καλά»

Ινφαντίνο ενόψει της συνάντησης του με Κοντονή: «Όλα θα πάνε καλά»

Αισιόδοξο το Νο2 στην ιεραρχία της UEFA για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου - Στις 11 η συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού και τον πρόεδρο της ΕΠΟ

Ινφαντίνο ενόψει της συνάντησης του με Κοντονή: «Όλα θα πάνε καλά»
Λίγο πριν τη 1.00 τα ξημερώματα, με απευθείας πτήση από τη Ζυρίχη, ο Νο.2 στην ιεραρχία της UEFA, Τζιάνι Ινφαντίνο αφίχθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μαζί με τον Πατρίκ Κομνηνό. Το gazzetta.gr ήταν το μοναδικό ελληνικό Μέσο, το οποίο βρέθηκε στο αεροδρόμιο όπου κατέγραψε την άφιξη του Ιταλοελβετού αξιωματούχου.

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο, παρά την κόπωση από το ταξίδι και των υποχρεώσεών του έδειχνε ευδιάθετος μολονότι αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα του gTV. Ωστόσο, το gazzetta.gr ζήτησε από τον γενικό γραμματέα της UEFA την άποψή του για την αυριανή συνάντηση αναφορικά με το ρήγμα που έχει προκύψει μεταξύ ΕΠΟ και Κυβέρνησης σχετικά με το αυτοδιοίκητο. Ο ίδιος αρκέστηκε να δηλώσει: «Είμαι αισιόδοξος ως άνθρωπος από τη φύση μου. Έτσι και σε ό,τι αφορά το θέμα του ελληνικού ποδοσφαίρου θεωρώ πως όλα θα πάνε καλά».

Κλείσιμο
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζιάνι Ινφαντίνο επρόκειτο να έρθει χθες (27/4), όμως η κηδεία της μητέρας του προέδρου της UEFA και επιστήθιου φίλου του Μισέλ Πλατινί, είχε ως αποτέλεσμα να παραταθεί κατά μία ημέρα το ταξίδι του στη χώρα μας.

Σήμερα στις 11.00 ο 44χρονος παράγοντας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, θα συναντηθεί με τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη, σε ένα ραντεβού που θα κρίνει πολλά σε ό,τι αφορά το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης