Ένα «θαύμα» ψάχνει η Εθνική πόλο στην Ουγγαρία

Ένα «θαύμα» ψάχνει η Εθνική πόλο στην Ουγγαρία

Τη νίκη με την οποία θα προκριθεί στην τελική φάση του World League Πόλο ψάχνει αύριο η Εθνική Ανδρών κόντρα στην Ουγγαρία, η οποία αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας με προορισμό το Γκιορ.

Ένα «θαύμα» ψάχνει η Εθνική πόλο στην Ουγγαρία
Με προορισμό Γκιορ της Ουγγαρίας αναχώρησε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας η αποστολή της Εθνικής Πόλο ανδρών, καθώς αύριο (14/4, 18:15) αντιμετωπίζει τους Μαγυάρους για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου Ομίλου της Ευρωπαϊκής ζώνης των Προκριματικών του World League. 

Η «γαλανόλευκη» βρίσκεται στη δεύτερη θέση, με τρεις βαθμούς λιγότερους από τους Ούγγρους και χρειάζεται τη νίκη με τρία γκολ διαφορά για να περάσει εκείνη ως πρώτη ή με δύο τέρματα, ώστε η αναμέτρηση να οδηγηθεί στη διαδικασία των πέναλτι (καθώς στο πρώτο ματς των δύο ομάδων είχε κερδίσει η Ουγγαρία με 15-13 στον Πειραιά). 

Κλείσιμο
Στη διάθεσή του ομοσπονδιακού τεχνικού, Θοδωρή Βλάχου, βρίοσκονται δεκατρείς παίκτες και πρόκειται για τους: Κώστα Τσαλκάνη, Στέφανο Γαλανόπουλο, Κώστα Μουρίκη, Χριστόδουλο Κολόμβο, Βαγγέλη Δελακά, Κυριάκο Ποντικέα, Γιώργο Δερβίση, Γιάννη Φουντούλη, Αλέξανδρο Γούνα, Θανάση Χρυσοσπάθη, Μανώλη Μυλωνάκη, Άγγελο Βλαχόπουλο και Μάριος Καπότση. 

Στο άλλο αδιάφορο ματς της ίδιας αγωνιστικής του Ομίλου παίζουν Σλοβακία - Ρουμανία. 

Η Βαθμολογία (5 αγώνες) 

1. Ουγγαρία (75-16) 15 
2. ΕΛΛΑΔΑ (73-51) 12 
3. Ρουμανία (49-80) 2 
4. Σλοβακία (47-67) 1 

Πηγή:www.sport-fm.gr




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης