Ο Γιάννης Αναστασίου υπολογίζει εκ νέους τους Χουχούμη και Λαγό, ενώ σήμερα στη διάθεσή του τέθηκε και ο Στέφανος Κοτσόλης
Την προετοιμασία τους εν αναμονή της απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, για την επανέναρξη του πρωταθλήματος συνέχισαν την Τετάρτη το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.
Ο Γιάννης Αναστασίου υπολογίζει εκ νέους τους Χουχούμη και Λαγό, ενώ σήμερα στη διάθεσή του τέθηκε και ο Στέφανος Κοτσόλης που ταλαιπωρήθηκε από ίωση.
Ο Μπαϊράμι εξακολουθεί να απουσιάζει με άδεια. Όσον αφορά την προπόνηση, το περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, ενώ στη συνέχεια χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες και έπαιξαν τουρνουά, με διπλό σε μικρούς χώρους.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.