Τον γύρο του κόσμου έκαναν τα επεισόδια της Λεωφόρου

Τον γύρο του κόσμου έκαναν τα επεισόδια της Λεωφόρου

Τα πορτογαλικά ΜΜΕ είχαν στραμμένο το ενδιαφέρον τους στη «μάχη αιωνίων», εξαιτίας και της παρουσίας του Βίτορ Περέιρα - Αναφορές ακόμη και σε ρουμανικά και τουρκικά μέσα

Τον γύρο του κόσμου έκαναν τα επεισόδια της Λεωφόρου
H «ζούγκλα» της «Λεωφόρου» δεν πέρασε φυσικά απαρατήρητη από τα διεθνή Μέσα!

Μάλιστα, τα πορτογαλικά ΜΜΕ είχαν στραμμένο το ενδιαφέρον τους στη «μάχη αιωνίων», εξαιτίας και της παρουσίας του Βίτορ Περέιρα.

«Record» και η «ΟJogo» είχαν στα πρώτα τους θέματα τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο, παρουσιάζοντας παράλληλα το αποκλειστικό video του Gazzetta.gr που δείχνει καρέ καρέ τα όσα έγιναν! Ωστόσο, η αποκλειστικότητα πέρασε και τα σύνορα της Πορτογαλίας, μιας και μεγάλα ευρωπαϊκά sites αναφέρονται στα επεισόδια βασιζόμενα στο υλικό που σας παρουσίασε η ιστοσελίδα μας.


Κλείσιμο

USA Today: «Τους υποδέχτηκαν με μπαράζ φωτοβολίδων»





«Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού υποδέχτηκαν τους φιλοξενούμενους με μπαράζ φωτοβολίδων, πολλά αντικείμενα στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και εισβολή στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του ματς». 


«hurriyet.com.tr»: «Οπαδοί εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο»




«Πριν παιχτεί το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός υπήρχε σύγχυση, χάος. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης τράβηξε την προσοχή της εξέδρας. Πολλοί οπαδοί του πέταξαν φωτοβολίδες, με τις δυνάμεις ασφαλείας να τον φυγαδεύουν στα αποδυτήρια , για να μην υπάρξει άλλη ένταση.

Στη συνέχεια, αναφέρεται το περιστατικό με τον Περέιρα, με τους Τούρκους να γράφουν ότι ο «τεχνικός του Ολυμπιακού έκανε σε έναν οπαδό που στεκόταν απέναντί του «έλα». Τότε οπαδοί του Παναθηναϊκού άρχισαν να τον κυνηγούν». 


«goal.com»: «Οπαδοί του Παναθηναϊκού προσπαθούν να επιτεθούν σε παίκτες του Ολυμπιακού»



«Ομάδα οπαδών μπήκε στον αγωνιστικό χώρο όταν οι πρωτοπόροι του ελληνικού πρωταθλήματος έκανε ζέσταμα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης.

Το ντέρμπι των αιωνίων έχει μακρά ιστορία σε βίαιες συγκρούσεις μεταξύ των οπαδών των δύο συλλόγων».

Μετά γίνεται αναφορά στο ότι το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με καθυστέρηση, ενώ δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί ότι ο Παϊτίμ Κασάμι χτυπήθηκε από κροτίδα.  

«Sport»: «Αποκάλυψη»

Η Ρουμανική ιστσελίδα κάνει λόγο για «αποκάλυψη στο ποδόσφαιρο».
 


«Sportal»: «Επιχείρησαν να χτυπήσουν παίκτες του Ολυμπιακού»






Πηγή www.gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης