Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι

Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι

Πώς να... περάσει απ' το «καμίνι» του ΟΑΚΑ; Μπορεί ο Παναθηναϊκός να βρέθηκε να κυνηγά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως στο τέλος έβγαλε... τα έξι του αστέρια κι «έπνιξε» την Μακάμπι για το 83-76!

Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι
Η πρόθεση του Παναθηναϊκού ήταν να χτυπήσει στη ρακέτα και να εκμεταλλευτεί τη δύναμη του Μπατίστα, αλλά έστω κι αν στην αρχή το ματς ήταν ισόπαλο (6-6), τα επιθετικά προβλήματα είχαν φανεί. Οι πράσινοι δε μπορούσαν να βρουν το δρόμο προς το καλάθι, είχαν σαφές «θέμα» στη δημιουργία και έμεναν... κολλημένοι. Και την ίδια ώρα ο Λίνχαρτ έκανε τη «ζημιά», δίνοντας... αέρα 7 πόντων στην Μακάμπι (8-15), με το τριφύλλι να 'χει 2/10 σουτ και μοιραία να κυνηγά στο σκορ. Η άμυνα των πράσινων έσφιξε και κάποιες βολές τους έδωσαν την ευκαιρία να ροκανίσουν τη διαφορά. Και το -4 στην πρώτη περίοδο μάλλον άφηνε ικανοποιημένους τους παίκτες του Ιβάνοβιτς, βάσει της κακής-επιθετικά- βραδιάς τους. 

Η προβληματική εικόνα των γηπεδούχων... διατηρούνταν. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά ο Χέινς που ήρθε απ' τον πάγκο έδωσε λύσεις στους Ισραηλινούς και τιμωρώντας την απόδοση των πράσινων, έστειλε τη διαφορά για πρώτη φορά σε διψήφια επίπεδα (18-28), ενώ ο Τάιους (που... ταϊζόταν εξαιρετικά) έγραψε το -14 (18-32). Ο Μπατίστα θύμιζε τον... γνωστό Μπατίστα και χάρη σ' αυτόν άναψε το φιτίλι της... επιστροφής (28-35). Οι πράσινοι προφανώς δεν ξέχασαν να παίζουν επίθεση, απλώς χρειάζονταν να βρουν ρυθμό μπροστά. Κι έστω αν φτάσαμε τρία λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, τον βρήκαν! Με τρία συνεχόμενα τρίποντα από Γιάνκοβιτς, Διαμαντίδη και Νέλσον, το ΟΑΚΑ πήρε... φωτιά με την διαφορά να εξανεμίζεται και τους πρωταθλητές Ελλάδας να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το μόλις -4 (39-43) χάρη στα... βήματα που δεν είδαν του Πάργκο που ευστόχησε. 

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης