Τα ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο

Τα ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο

Μπορεί ο Μέσι να πέτυχε κι άλλο γκολ και να οδηγεί την κούρσα των σκόρερ στο Τσαμπιονς Λιγκ αλλά το gazzetta.gr δίνει άλλη διάσταση στην κόντρα με τον Ρονάλντο και θυμίζει τα ουκ ολίγα ρεκόρ που έχει καταρρίψει ο Πορτογάλος τον τελευταίο καιρό

Τα ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο
Με αυτούς τους δύο δεν προλαβαίνουμε να γυρνάμε τον προβολέα. Φυσικά μιλάμε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λίο Μέσι που σε κάθε αγώνα τους ότι και αν κάνουν οι ομάδες τους καταφέρνουν και τραβάνε τους προβολείς πάνω του.

 Μπορεί ο Μέσι να έγινε ο πρώτος σκόρερ στο Τσαμπίον Λιγκ αλλά και τα ρεκόρ του Ρονάλντο δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο.

Κλείσιμο
Ψάξαμε και βρήκαμε ρεκόρ του παρεξηγημένου αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο και σας τα παρουσιάζουμε.

Πρώτος σκόρερ της Πορτογαλίας

Η πιο συχνή κριτική που  δέχεται ο Ρονάλντο, για να είμαστε ειλικρινής και ο Μέσι, είναι για αυτά που έχει πετύχει με την εθνική του ομάδα. Με την Πορτογαλία δεν έχει καταφέρει κάτι αξιοσημείωτο ο Ρονάλντο αν και τα δίνει όλα κάθε φορά που φορά την «πορτοκαλί» φανέλα. Στα τρία Παγκόσμια Κύπελλα που έχει πάρει μέρος ο Ρονάλντο έχει σκοράρει μόνο μια φορά. Βέβαια αυτό δεν δείχνει τίποτα, αφού στα δύσκολα αυτός είναι που παίρνει την εθνική του από το χέρι και τα 52 γκολ που έχει πετύχει με την Πορτογαλία αυτό αποδεικνύουν. Άλλωστε τον καθιστούν κορυφαίο σκόρερ όλων των εποχών της εθνικής του ομάδας.



Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης