Παναθηναϊκός: Ο Νίνης ήταν η αρχή…

Παναθηναϊκός: Ο Νίνης ήταν η αρχή…

Δύο με τρεις μεταγραφές είναι πιθανό να κάνει ο Παναθηναϊκός την περίοδο του Ιανουαρίου, ύστερα από τη συμφωνία με τον Σωτήρη Νίκη. Σε πολύ καλή κατάσταση ο διεθνής μεσοεπιθετικός

Παναθηναϊκός: Ο Νίνης ήταν η αρχή…
Με την απόκτηση του Σωτήρη Νίνη ο Παναθηναϊκός καλύπτει το κενό που υπήρχε στη θέση του επιτελικού χαφ, όμως οι ιθύνοντες του συλλόγου ετοιμάζονται να κάνουν και άλλες κινήσεις μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. 

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» έχουν αποφασίσει να ενισχύσουν το υπάρχον ρόστερ με έναν επιθετικό και έναν ακόμη μέσο. Ο φορ θα είναι «εννιάρι» και θα έχει έφεση στο γκολ, ενώ ο μέσος θα είναι «εξάρι» στα στοιχεία που είχε ο Μεχντί Αμπέντ (δηλαδή ένας box to box ποδοσφαιριστής). 

Κλείσιμο
Εφόσον το «τριφύλλι» καταφέρει να αποκτήσει αυτούς τους δύο παίκτες, στη συνέχεια θα ψαχθεί και για έναν κεντρικό αμυντικό. Ωστόσο, το ενδεχόμενο αυτό τη δεδομένη στιγμή δεν είναι σίγουρο. 

Στον Παναθηναϊκό έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τις θέσεις του επιθετικού και του μέσου, με τις τελικές αποφάσεις να παίρνονται μέχρι το τέλος του μήνα.  

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης