Αθανασιάδης: «Είμαι ο ηγέτης του ΠΑΟΚ»

Αθανασιάδης: «Είμαι ο ηγέτης του ΠΑΟΚ»

Μίλησε για το πρώτο του χατ τρικ και την ευρεία νίκη με την Ντινάμο, για την νέα ομάδα που χτίζει ο Αναστασιάδης, αλλά και για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό

Αθανασιάδης: «Είμαι ο ηγέτης του ΠΑΟΚ»
Ο Στέφανος Αθανασιάδης με δηλώσεις του υποστήριξε πως είναι ο νέος ηγέτης του ΠΑΟΚ. 

Ο πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου με δηλώσεις του αρχικά μίλησε για την δική του απόδοση με την Ντινάμο Μίνσκ και τα τρία γκολ που πέτυχε το βράδυ της Πέμπτης στο γήπεδο της Τούμπας. 

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά διότι στο παιχνίδι με τη Ντιναμό Μινσκ η δουλειά ήταν συνολική. 

Κλείσιμο
Για τη δική μου απόδοση, είμαι χαρούμενος που ήρθε αυτό το χατ τρικ, το πρώτο για μένα σε παιχνίδι Ευρωπαϊκό. Τώρα που έκανα και την ανανέωση, εύχομαι να έρθουν και άλλες τέτοιες στιγμές στα τέσσερα ακόμα χρόνια που θα είμαι εδώ, στον ΠΑΟΚ, και να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί».

-Πριν τη πρεμιέρα, ο ΠΑΟΚ και η Φιορεντίνα θεωρούταν από όλους τα φαβορί του ομίλου για πρόκριση. Μήπως πλέον είναι στη πράξη;

«Δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι αυτό με τη Ντιναμό. Το κάναμε, έγινε στη πορεία. Θα έρθουν και τα επόμενα παιχνίδια, και ούτε αυτά θα είναι εύκολα. Θα έρθει η ώρα που θα παίξουμε και με τις υπόλοιπες ομάδες του γκρουπ και εκεί θα πρέπει όπως με τη Ντιναμό, όπως σε κάθε ματς, να κάνουμε αυτά που πρέπει, αυτά που λέει ο προπονητής, αυτά που δουλεύουμε, για να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης