Σαν στο... σπίτι του ο Πλατανιάς!

Σαν στο... σπίτι του ο Πλατανιάς!

Ο Πλατανιάς έπαιζε εκτός έδρας, αλλά στο νησί του! Κέρδισε εύκολα 0-3 στο Παγκρήτιο τον Εργοτέλη και έκανε «σεφτέ» σε βαθμούς και νίκες! Παραμένουν στο μηδέν οι Ηρακλειώτες

Σαν στο... σπίτι του ο Πλατανιάς!
Με 4-2-3-1 παρέταξαν τις ομάδες τους στον αγωνιστικό χώρο οι δύο προπονητές, με τον Παύλο Δερμιτζάκη να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Εργοτέλη. Για τους Ηρακλειώτες κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Τσέρνι, δεξιά στην άμυνα ο Τζανακάκης, αριστερά ο Πίτσος και στα στόπερ οι Παντελάκης, Σαϊνάτι. Κοζορώνης και Καζναφέρης τα αμυντικά χαφ και μπροστά τους οι Βλαχοδήμος, Μπογκντάνοφ, Γιουσούφ. Στην κορυφή ο Χαλκιαδάκης.

Για τον Πλατανιά ο Ολιμπά πήρε θέση κάτω από τα γκολπόστ, ο Κουλιμπαλί κάλυπτε το δεξί άκρο της άμυνας, ο Νέπλιακ το αριστερό, με τους Μπανανά, Ιτούα να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα χαφ οι Μαχαμάτ, Αγκιλέρα και μπροστά τους οι Μενδρινός, Γκόμες, Τσουράκης. Μοναδικός προωθημένος ο Τόρες.

Γκολ με το... καλημέρα

Κλείσιμο
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι στο Παγκρήτιο. Μόλις στο 6' της συνάντησης ο Τζίλβαν Γκόμες άφησε την μπάλα στον αμαρκάριστο Τσουράκη, ο οποίος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Τσέρνι κι έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Πρόβλημα για Εργοτέλη, λίγες φάσεις

Από εκεί και πέρα, οι φάσεις ήταν λίγες, με τον Εργοτέλη να έχει πολλά προβλήματα τόσο στην άμυνα όσο και στη δημιουργία, ενώ δεν υπήρχε η μεσαία γραμμή, με τον Παύλο Δερμιτζάκη να κάνει από νωρίς την πρώτη του αλλαγή, καθώς στο 37' τον Καζναφέρη με τον Νόσκοβιτς.

Οι Χανιώτες φαίνονταν πιο απειλητικοί και προσπαθήσουν να επιτεθούν κυρίως από τα αριστερά εκμεταλλευόμενοι τις εξαιρετικές ενέργεις του Τζίλβαν Γκόμες. Οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 21', όταν το σουτ του Γιουσούφ από το ημικύκλιο της περιοχής βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ολιμπά και έφυγε εκτός.

Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Τσουράκη έξω από την περιοχή στο 22', ενώ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα στο 36'. Ο Τόρες έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Τσέρνι έκανε κακή απόκρουση, αλλά όντας πεσμένος στο έδαφος έκοψε με το χέρι τον Τσουράκη, ο οποίος θέλησε να περάσει την μπάλα από πάνω του.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Ηρακλείου να ζητάει πέναλτι στο 39' και τον Μαντάκη να δείχνει σωστά να συνεχιστεί το ματς, αφού ο Κουλιμπαλί δε βρήκε τον Νόσκοβιτς, ενώ στην επνοή του ημιχρόνου ο Αγκιλέρα δεν κατάφερε να κρεμάσει από μακριά τον Τσέρνι.


Διάβασε περισσότερα εδώ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης