Τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός - Ατλέτικο Μαδρίτης

Τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός - Ατλέτικο Μαδρίτης

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Καραϊσκάκη για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League θα βρίσκονται προς διάθεση από την Τρίτη (9/9).

Τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός - Ατλέτικο Μαδρίτης
H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 1ης Αγωνιστικής του Champions League απέναντι στην ATLETICO DE MADRID που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Τρίτη 16/9/14 και ώρα 21:45, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τις Θύρες 17 & 25, από την Τρίτη 9/9/14 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους.

Κλείσιμο
Επίσης εισιτήρια θα διατεθούν μέσω Internet (www.olympiacos.org)  για τις θύρες 02, 10, 11, 12, 14, 15, 16, 17, 18, 20, 22 από την Δευτέρα 8/9/14 από τις 13:00 έως την εξάντλησή τους. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται ή με την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email) ή από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, της «κάρτας φιλάθλου Ολυμπιακού» και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, στις ώρες λειτουργίας (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-18:00).

Διάβασε περισσότερα στο: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης