Ολυμπιακός: Συναντήσεις Μαρινάκη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και τους ερυθρόλευκους οπαδούς

Ολυμπιακός: Συναντήσεις Μαρινάκη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και τους ερυθρόλευκους οπαδούς

Με τον Βαγγέλη Σαρρή συζητήθηκαν και θέματα διαιτησίας - Εφ' όλης της ύλης η συνάντηση με τους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών

Ολυμπιακός: Συναντήσεις Μαρινάκη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και τους ερυθρόλευκους οπαδούς
Επίσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης. 

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, μαζί με τους συνεργάτες του, Γιάννη Βρέντζο και Σάββα Θεοδωρίδη, βρέθηκαν στο Γουδή και συναντήθηκαν για αρκετή ώρα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Σαρρή. 

Κλείσιμο
Αν και για το περιεχόμενο της συνομιλίας τους δεν υπήρξε κάποια επίσημη ενημέρωση, σύμφωνα με πληροφορίες, η συζήτηση περιστράφηκε γενικά γύρω απ' το ποδόσφαιρο, ενώ μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν κι εκείνο της διαιτησίας, αφού οι Πειραιώτες έχουν εκφράσει τα παράπονά τους για τα σφυρίγματα στο ματς με τον Παναιτωλικό την περασμένη αγωνιστική. 

Μάλιστα, μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι είχαν ζητήσει και σχετική ακρόαση -εξ' ου και το σημερινό προγραμματισμένο ραντεβού- προκειμένου να διατυπώσουν επίσημα τις θέσεις τους πάνω στο θέμα.

Αυτή δεν ήταν όμως η μοναδική συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού καθώς το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποίησε την προγραμματισμένη συνάντησή του με τους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών στο «Γ. Καραϊσκάκης» όπου συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν το σύλλογο και την πορεία του σε Ελλάδα και Ευρώπη. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης