Βίντεο: Ο Στίβενσον των Πέισερς κάνει... κολπάκια στο αυτί του Λεμπρόν!

Βίντεο: Ο Στίβενσον των Πέισερς κάνει... κολπάκια στο αυτί του Λεμπρόν!

Ο άσος των Πέισερς προσπάθησε να βγάλει εκτός παιχνιδιού τον «Βασιλιά» στον τελικό με τους Χιτ, κάτι που εκ των υστέρων αποδείχτηκε ανώφελο

Ηθοποιός από… ατσάλι!
Βίντεο: Ο Στίβενσον των Πέισερς κάνει... κολπάκια στο αυτί του Λεμπρόν!
Ο Λανς Στίβενσον των Ιντιάνα Πέισερς βρέθηκε στο επίκεντρο των αγώνων με τους Μαϊάμι Χιτ για τους τελικούς της Ανατολής στο ΝΒΑ λόγω της διαμάχης του με τον Λεμπρόν Τζέιμς. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο Στίβενσον προσπαθούσε να πικάρει τον «Βασιλιά» και να τον βγάλει εκτός ρυθμού και αγώνα με φτηνά κολπάκια, κάτι που όπως φάνηκε εκ των υστέρων δεν είχε αποτέλεσμα.

Ο ίδιος πάντως θέλοντας να εξιλεωθεί μετά το τελευταίο παιχνίδι και την πρόκριση των Χιτ στον τελικό παραδέχτηκε μέσω το λογαριασμού του στο Instagram την αξία του Λεμπρόν, αλλά και τη δίκαιη πρόκριση του Μαϊάμι. «Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Λεμπρόν και το Μαϊάμι. Ήταν μια σπουδαία σειρά αγώνων και άξιζαν την πρόκριση. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου, δουλέψαμε πολύ σκληρά όλο το χρόνο για να φτάσουμε εδώ. Από όλες τις εμπειρίες μαθαίνεις και γίνεσαι καλύτερος. Σας αγαπώ, φίλοι των Πέισερς» ανέφερε, ποστάροντας μια φωτογραφία του να αγκαλιάζεται με τον Λεμπρόν.

Κλείσιμο
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ομάδας, θρυλικός Λάρι Μπερντ, του έκανε συστάσεις για το περιστατικό, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο γκαρντ της Ιντιάνα.

«Μου είπε να μην το ξανακάνω κι έτσι δεν θα το ξανακάνω. Αυτός ο άνθρωπος με έχει κρατήσει με τις συμβουλές του στο σωστό δρόμο σε όλη μου την καριέρα και αν μου λέει κάτι, το ακολουθώ πιστά», δήλωσε ο Στίβενσον και πρόσθεσε: «Δεν πιστεύω πως μπορώ να επηρεάσω με αυτόν τον τρόπο τον Λεμπρόν. Είναι ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος και ξέρει πώς να αντιπαρέρχεται τέτοιες καταστάσεις. Δεν πιστεύω πως επηρεάστηκε στο ελάχιστο. Τον σέβομαι και πάντα βρίσκει τρόπο να παίξει πολύ καλά».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης