Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοίνωσε Φαν Χάαλ - Στο πλευρό του ο Γκιγκς

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοίνωσε Φαν Χάαλ - Στο πλευρό του ο Γκιγκς

Νέα εποχή με τον Ολλανδό στο «Ολντ Τράφορντ»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοίνωσε Φαν Χάαλ - Στο πλευρό του ο Γκιγκς
Η συμφωνία με τον Ολλανδό Λουίς Φαν Χάαλ ήταν δεδομένη εδώ και καιρό, όμως η ανακοίνωσή της, σήμερα, από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκρυβε και μια είδηση: ο Ράιαν Γκιγκς όχι μόνο θα μείνει στο «Ολντ Τράφορντ», αλλά θα βρεθεί και στο πλευρό του νέου προπονητή των «κόκκινων διαβόλων», ως βοηθός του.

Ο Ολλανδός εκλέκτορας προετοιμάζει αυτή την περίοδο την ομάδα των «οράνιε» για το Μουντιάλ. Στο Μάντσεστερ θα πιάσει δουλειά περί τα μέσα Ιουλίου.

Κλείσιμο
«Με κάνει περήφανο το γεγονός πως αναλαμβάνω τη μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο» ήταν τα πρώτα λόγια του 62χρονου Ολλανδού τεχνικού, για να προσθέσει: «Πάντα αποτελούσε επιθυμία για μένα να εργαστώ στην Premier League. Έχω καθίσει ως αντίπαλος στον πάγκο του Ολντ Τράφορντ και ξέρω πόσο παθιασμένο και απαιτητικό κοινό διαθέτει ο σύλλογος. Η ομάδα έχει μεγάλες φιλοδοξίες. Και εγώ έχω μεγάλες φιλοδοξίες. Μαζί είμαι βέβαιος πως θα γράψουμε ιστορία».

Ο Ράιαν Γκιγκς θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του Λουίς Φαν Χάαλ, καθώς ο τελευταίος ξεκαθάρισε πως υπολογίζει τον Ουαλό.

Εκτός των άλλων, στο προπονητικό επιτελείο των «κόκκινων διαβόλων» προστίθενται οι Φρανς Χοκ και Μαρσέλ Μπουτ.   
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης