Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Τα λένε» Φαν Χάαλ-Γκιγκς

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Τα λένε» Φαν Χάαλ-Γκιγκς

Συνάντηση με τον Ράιαν Γκιγκς για να συζητήσουν για το μέλλον του Ουαλού θρύλου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα έχει ο νέος προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Λουίς Φαν Χάαλ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Τα λένε» Φαν Χάαλ-Γκιγκς
Μπορεί ο Ράιαν Γκιγκς να δέχθηκε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά το «διαζύγιο» με τον Ντέιβιντ Μόγιες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραμείνει στην οικογένεια των «κόκκινων διαβόλων» και τη νέα σεζόν. Νέος προπονητής της αγγλικής ομάδας θα είναι ο Λουίς Φαν Χάαλ, με τον οποίο υπάρχει πλήρης συμφωνία και η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι την Παρασκευή.

Όπως αναφέρει η βρετανική «Daily Mail», τις επόμενες μέρες ο Ολλανδός τεχνικός θα έχει συνάντηση μαζί του, αλλά και με τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας, Εντ Γούντγουορντ, ώστε να συζητήσουν το μέλλον του Ουαλού θρύλου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα προσφέρει στον Γκιγκς θέση στο τεχνικό επιτελείο, αφού θέλει να έχει δίπλα του έναν άνθρωπο που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα. Και συνεχίζει, αναφέροντας ότι η απόφαση του Ουαλού θα εξαρτηθεί καθαρά από το αν θα ενεργό ρόλο, αφού δεν θέλει να ρισκάρει να «καεί».

Κλείσιμο
Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα από τα νυν μέλη του τεχνικού επιτελείου, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο Φιλ Νέβιλ και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Κρις Γουντς θα αποχωρήσουν, ενώ ο Νίκι Μπατ και πιθανότατα ο Πολ Σκόουλς θα επιστρέψουν στην Κ-18, έχοντας την τεχνική καθοδήγηση αυτής της ομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης