Σότσι 2014: Η αθλήτρια του σκι που τραυματίστηκε σοβαρά ζητεί 600.000 ευρώ

Σότσι 2014: Η αθλήτρια του σκι που τραυματίστηκε σοβαρά ζητεί 600.000 ευρώ

Ως ενίσχυση για τη θεραπεία της - Έμεινε παράλυτη από τη μέση και κάτω μετά τον τραυματισμό της στις 15 Φεβρουαρίου

Σότσι 2014: Η αθλήτρια του σκι που τραυματίστηκε σοβαρά ζητεί 600.000 ευρώ
Έκκληση για οικονομική ενίσχυση, προκειμένου να συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης ύστερα από το κάταγμα που υπέστη στη σπονδυλική στήλη σε προπόνηση στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι, απηύθυνε η αθλήτρια του ελεύθερου σκι, Μαρία Κομισάροβα.

Η 23χρονη Κομισάροβα, η οποία έγινε η πρώτη Ρωσίδα που κατάκτησε μετάλλιο στο ski cross σε Παγκόσμιο Κύπελλο, έγραψε στο λογαριασμό της στο Ίνσταγκραμ: «Κάνω θεραπεία σε μια κλινική στην Ισπανία και ο γιατρός μου έδωσε 90% πιθανότητες να σταθώ και πάλι στα πόδια μου, όταν άλλοι δεν μου έδιναν καμία ευκαιρία. Αυτοί που νοιάζονται για την τύχη μου, θέλω να τους ζητήσω μια οικονομική βοήθεια».

Κλείσιμο
Η Κομισάροβα, η οποία έμεινε παράλυτη από τη μέση και κάτω μετά τον τραυματισμό της στις 15 Φεβρουαρίου, υποβλήθηκε σε επεμβάσεις και δίμηνη θεραπεία στη Γερμανία.

«Η διαδικασία αποκατάστασης κοστίζει πολλά χρήματα και θα πρέπει να τα πληρώσω η ίδια. Η θεραπεία θα διαρκέσει περίπου ένα χρόνο και θα πραγματοποιώ καθημερινά ασκήσεις, χωρίς χωρίς καμία διακοπή για 5-6 ώρες κάθε μέρα. Γι΄ αυτό το λόγο αυτό χρειάζομαι 27 εκατομμύρια ρούβλια (600.000 ευρώ)» πρόσθεσε στο μήνυμά της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης