Τσάβι - Πουγιόλ: Τους ένωσε η Μπαρτσελόνα, τους «χώρισε» μια γυναίκα

Τσάβι - Πουγιόλ: Τους ένωσε η Μπαρτσελόνα, τους «χώρισε» μια γυναίκα

Παντρεύτηκε -το 2013- με τον Τσάβι, αν και έζησε ένα φλογερό ειδύλλιο με τον Πουγιόλ

Τσάβι - Πουγιόλ: Τους ένωσε η Μπαρτσελόνα, τους «χώρισε» μια γυναίκα
Εχθρότητα. Δύο εμβληματικές μορφές της Μπαρτσελόνα, δύο παίκτες που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν αχώριστοι φίλοι, πλέον με το ζόρι λένε «καλημέρα». Και αυτό για -τι άλλο;- τα μάτια μιας γυναίκας.

Ο λόγος για τους Κάρλες Πουγιόλ και Τσάβι Ερνάντεθ. «Μήλον της Έριδος» και... πέτρα του σκανδάλου είναι η δημοσιογράφος Νούρια Κουλιγέρα.

Κλείσιμο
Οι δύο παίκτες «μονομάχησαν» για την αγάπη της όμορφης δημοσιογράφου, πίσω στο 2012, και σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, που φέρνουν την υπόθεση στο φως, εκείνος που την είχε προσεγγίσει πρώτος ήταν ο Πουγιόλ, με τον οποίο φαίνεται ότι είχαν μια σχέση-αστραπή.

Τελικά, ωστόσο, η Ισπανίδα καλλονή παντρεύτηκε τον Τσάβι, τον Ιούλιο του 2013.

Στο γάμο μάλιστα είχαν προσκληθεί όλοι οι παίκτες των «μπλαουγκράνα», εκτός από τον Πουγιόλ, γεγονός που φαίνεται ότι τον είχε ενοχλήσει πάρα πολύ. Από εκείνο το σημείο και μετά οι σχέσεις των δύο αντρών, μέχρι και σήμερα, είναι κάτι λιγότερο και από τυπικές...
 
Τα δημοσιεύματα όμως συνεχίζουν ακόμα παραπέρα και αναφέρουν ότι ο Πουγιόλ δεν περιορίστηκε στο να χαλάσει τις σχέσεις του με τον Τσάβι, αλλά για τουλάχιστον ένα εξάμηνο μετά το γάμο «πολιορκούσε» στενά την Κουλιγέρα, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι περισσότερο...



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης