Στο Χάρβαρντ θα διδάσκει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον

Στο Χάρβαρντ θα διδάσκει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον

Γυρνά σελίδα και αφήνει τον Μόγιες να... τα βγάλει πέρα μόνος του με την φετινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στο Χάρβαρντ θα διδάσκει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Δεν έχει συμπληρωθεί καλά καλά μια σεζόν που ο Άγγλος προπονητής Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αποσύρθηκε από τα γήπεδα και φαίνεται πως μια νέα καριέρα ανοίγεται μπροστά του. 

Ο πιο επιτυχημένος προπονητής όλων των εποχών στην Αγγλία, που έμεινε για πάνω από είκοσι χρόνια στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την οδήγησε σε αμέτρητους τίτλους, πλέον θα μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του σε φοιτητές, σε ένα από τα σπουδαιότερα πανεπιστήμια του κόσμου, το Χάρβαρντ. 

Κλείσιμο
Πέρυσι, ο Φέργκιουσον είναι δώσει με επιτυχία μια σειρά διαλέξεων στο ίδιο πανεπιστήμιο, όπου είχε αποκαλύψει πολλά από τα μυστικά του ως το «αφεντικό» της Γιουνάιτεντ. Ακολούθησε φέτος η πρόταση από το αμερικανικό πανεπιστήμιο να διδάξει στη σειρά «Η επιχείρηση της Διασκέδασης, των Μίντια και του Αθλητισμού», που θα ξεκινήσει στις αρχές Μαΐου. 

Ο Σερ Άλεξ, που είναι αισίως 72 ετών, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας του από το Χάρβαρντ, δήλωσε «ενθουσιασμένος» που έχει την ευκαιρία και το προνόμιο να συνεισφέρει σε ένα τόσο αξιοσέβαστο πανεπιστήμιο. «Ανυπομονώ να αναπτύξω τις σχέσεις μου με τους φοιτητές και τους φίλους μου στο Χάρβαρντ», συμπλήρωσε ο προπονητής των επιτυχιών. 

Φαίνεται πως ο Άγγλος προπονητής, κάνει στροφή στην καριέρα του και αφήνει πίσω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Σκωτσέζο προπονητή της Ντέιβιντ Μόγιες, να... τα βγάλει πέρα μόνος του!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης