Δεν αντέχει τη Ρωσία ο Χουλκ και αυτοπροτάθηκε στη Ντόρτμουντ!

Δεν αντέχει τη Ρωσία ο Χουλκ και αυτοπροτάθηκε στη Ντόρτμουντ!

Ο Βραζιλιάνος σταρ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ζενίτ μέχρι και το καλοκαίρι του 2017, ενώ οι ετήσιες απολαβές του ξεπερνούν τα 5,5 εκατ. ευρώ

Δεν αντέχει τη Ρωσία ο Χουλκ και αυτοπροτάθηκε στη Ντόρτμουντ!
Με τα χρώματα της Πόρτο ο τρομερός Βραζιλιάνος «Χούλκ» (Zιβανίλντο Βιέιρα Ντε Σόουζα) είχε «βγάλει μάτια» με τις εμφανίσεις του, κάνοντας τις μισές ευρωπαϊκές ομάδες να «σφάζονται» στα πόδια του για την απόκτησή του.

Εκείνος όμως προτίμησε τα εκατομμύρια ρούβλια που του προσέφερε η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Και από ότι φαίνεται το έχει μετανιώσει πικρά.

Κλείσιμο
Στον χθεσινοβραδινό αγώνα για τα πλαίσια της φάσης των ''16'' του Champions League, οι Ρώσοι αντιμετώπισαν την περσινή φιναλίστ Μπορούσια Ντόρτμουντ  και ηττήθηκαν σχετικά εύκολα με 4-2.

Μετά όμως από το τέλος της αναμέτρησης, σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου, ο Χούλκ προσέγγισε τον γενικό διευθυντή των Γερμανών, Σεμπάστιαν Κελ, και τον ρώτησε αν το καλοκαίρι θα μπορούσε να αγωνιστεί με τα χρώματα της Ντόρτμουντ, προτείνοντας  ουσιαστικά τον εαυτό του για μεταγραφή!

Ο Χουλκ δεν έχει κρύψει τον προβληματισμό του για τον τρόπο ζωής στη Ρωσία, καθώς δεν εγκλιματίσθηκε σε αυτόν μέχρι στιγμής, ενώ η Ντόρτμουντ αναζητεί ήδη τον αντικαταστάτη του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που θα συνεχίσει στην Μπάγερν Μονάχου.

Πάντως ο Βραζιλιάνος σταρ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ζενίτ μέχρι και το καλοκαίρι του 2017 ( η ρήτρα του υπολογίζεται σε πάνω από 15 εκατ. ευρώ), ενώ οι ετήσιες απολαβές του ξεπερνούν τα 5,5 εκατ. ευρώ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης