ΑΕΚ: Ψάχνει το καλύτερο deal για την ονοματοδοσία

ΑΕΚ: Ψάχνει το καλύτερο deal για την ονοματοδοσία

Το χαμηλότερο ποσό που συζητάει o Δημ. Μελισσανίδης για την εμπορική ονομασία, είναι τα 10 εκατομμύρια ευρώ

ΑΕΚ: Ψάχνει το καλύτερο deal για την ονοματοδοσία
Την καλύτερη επιλογή όσο αφορά τον χορηγό που θα δώσει το όνομά του στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ θέλει να κάνει η διοίκησή της.

Το θέμα χειρίζεται ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Στα χέρια του έχει προτάσεις, τις οποίες μελέτησε αλλά ακόμα δεν δείχνει διάθεση να πάρει οριστικές αποφάσεις. Το χαμηλότερο ποσό που συζητάει o Δημ. Μελισσανίδης για την εμπορική ονομασία, είναι τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Τα έργα μπορούν να ξεκινήσουν και παράλληλα να συνεχίζεται και η αναζήτηση για την «ονοματοδοσία», μέχρι να έρθει το καλύτερο deal.

Κλείσιμο
Στα ταμεία της «Δικέφαλος 1924» έχουν συγκεντρωθεί χρήματα που έχει βάλει ο Δ.Μελισσανίδης και από αυτά που έχουν συγκεντρωθεί από άλλες πηγές. Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι βάζει 10 εκατ. από την τσέπη του, ενώ υπάρχουν άλλα 10 εκατ. διαθέσιμα.

Πολλά βεβαίως θα ξεκαθαρίσουν κι από τη συμμετοχή του κόσμου, καθώς όσο παραμένει «μπλοκαρισμένος» ο ειδικός λογαριασμός, τόσο δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει εύκολα η κατάσταση. Σήμερα η «Δικέφαλος 1924» θα συνεδριάσει στα γραφεία της Aegean όπου θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τις εκκρεμότητες που απομένουν, πριν συμπληρωθεί ο φάκελος που θα κατατεθεί στο ΥΠΕΚΑ, αλλά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που έχει «κολλήσει» στην επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης