Βίντεο: 105.491 θεατές παρακολούθησαν αγώνα χόκεϊ επί πάγου μέσα στο χιόνι

Βίντεο: 105.491 θεατές παρακολούθησαν αγώνα χόκεϊ επί πάγου μέσα στο χιόνι

Σε θερμοκρασία -10ºC, γήπεδο American Footbal μετατράπηκε σε παγοδρόμιο, προκειμένου να φιλοξενήσει χιλιάδες οπαδούς

Βίντεο: 105.491 θεατές παρακολούθησαν αγώνα χόκεϊ επί πάγου μέσα στο χιόνι
Ο επαγγελματικός αθλητισμός στις ΗΠΑ είναι ικανός να προσφέρει μερικές σπάνιες στιγμές, ειδικά κατά την περίοδο των εορτών.

Για παράδειγμα οι καλύτεροι αγώνες του ΝΒΑ διεξάγονται ανήμερα των Χριστουγέννων, ενώ η Πρωτοχρονιά συνδέεται με το "Winter Classic", ο οποίος είναι ένας αγώνας χόκεϊ επί πάγου που διεξάγεται συνήθως με χιονόπτωση σε ανοιχτό γήπεδο.

Φέτος, όμως, οι θεατές δεν παρακολούθησαν κάποιο μεγάλο ντέρμπι μεταξύ των κορυφαίων επαγγελματικών ομάδων (NHL) καθώς η λίγκα απεργεί από την αρχή του αγωνιστικού έτους.

Παρ' όλα αυτά οι Τορόντο Μέιπλ Λιφς και οι Ντιτρόιτ Ρεντ Γουίνγκς ταξίδεψαν στο Μίσιγκαν για να δώσουν τον αγώνα έστω κι αν αυτός ήταν φιλικός.

Φέτος, μάλιστα, σημειώθηκε και ρεκόρ προσέλευσης θεατών καθώς 105,491  θεατές κατέκλυσαν το γήπεδο φούτμπολ της πανεπιστημιακής ομάδας του Μίσιγκαν στην πόλη Άν Άρμπορ παρά το γεγονός ότι το θερμόμετρο είχε «παγώσει» στους -10ºC!
Κλείσιμο


Το προηγούμενο ρεκόρ έχει σημειωθεί και πάλι στο Μίσιγκαν ανάμεσα στα δύο πανεπιστήμια της πολιτείας, όταν 104,173 θεατές είχαν παρακολουθήσει έναν αγώνα το 2010.

Για την ιστορία τη νίκη πήρε το Τορόντο με 3-2 με τον Τάιλερ Μπόζαν να επιτυγχάνει το νικητήριο γκολ στα πέναλτι. 

To πρώτο Winter Classic πραγματοποιήθηκε το 2008 στη Νέα Υόρκη. Είναι ένας αγώνας που διεξάγεται καθαρά για τηλεοπτικούς λόγους μετά από πρόταση του NBC, το οποίο έχει αναλάβει την παραγωγή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης