ΠΑΟ: «Η ομάδα θα βελτιώνεται συνέχεια»

ΠΑΟ: «Η ομάδα θα βελτιώνεται συνέχεια»

Tο κλίμα ήταν πολύ καλό, ο Αλαφούζος για άλλη μία φορά έλεγε στους παίκτες ότι τους πιστεύει και αν συνεχίσουν έτσι θα έρθουν τα αποτελέσματα

To πρώτο νοσοκομείο «φιλικό» προς τα βρέφη
ΠΑΟ: «Η ομάδα θα βελτιώνεται συνέχεια»
Το τραπέζι στους παίκτες σε κοσμικό εστιατόριο της Βουλιαγμένης  έκανε ο πρόεδρος Γιάννης Αλαφούζος και είχε την ευκαιρία να τα πει μαζί τους για τρεις ώρες περίπου. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού άρχισαν να φθάνουν μαζί σε δυάδες ή τριάδες, αφού ερχόντουσαν από το Κορωπί και την απογευματινή προπόνηση.

Tο κλίμα ήταν πολύ καλό, ο Αλαφούζος για άλλη μία φορά έλεγε στους παίκτες ότι τους πιστεύει και αν συνεχίσουν έτσι θα έρθουν τα αποτελέσματα, ενώ οι παίκτες εξέφρασαν τη σιγουριά τους για βελτίωση της ομάδας στη συνέχεια και όταν προσαρμοστούν και οι νέοι. «Μετά τη διακοπή η ομάδα θα βελτιώνεται συνέχεια», έλεγαν οι παίκτες μεταξύ άλλων. Κουβέντα  έγινε και για το... χάδι στον Ολυμπιακό για τα όσα έγιναν  στη Λιβαδειά και το μεγαλύτερο πρόστιμο στον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι που δεν έγινε τίποτα. Οι παίκτες απορούσαν και έλεγαν: «Τι έγινε στο ματς με τη Βέροια και τιμωρηθήκαμε; Η ατμόσφαιρα ήταν άψογη. Είναι δυνατόν;».

Κλείσιμο
Ο Πράνιτς έφθασε με τον Σίλντενφελντ, ο Τριανταφυλλόπουλος με τον Κλωναρίδη, ο Νάνο με τον Αμπεΐντ και τον  Μέντες, ο Μπεργκ με τον Μπαϊράμι, ο Κουτρουμπής με τον Ντίνα, ο Σπυρόπουλος με τον Κουσίδη, ο Σταματάκης με τον Ατζαγκούν, ο Καπίνο, ο Κοτσόλης, ο Καρέλης, ο Ζέκα, ο Λαγός, ο Ταμπάκης, ο Μαρινάκης, ο Μπαλμπόα με τον Κάσας, ο Χουχούμης και όλοι οι νεαροί επγγελματίες. Φυσικά εκεί ήταν και όλο το προπονητικό τιμ, ο Δημήτρης Σαραβάκος και ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης