ΠΑΟ: Οι τελευταίες μεταγραφικές «πινελιές»

ΠΑΟ: Οι τελευταίες μεταγραφικές «πινελιές»

Σε ό,τι αφορά τον Ατζαγκούν,  υπάρχει συμφωνία με τον παίκτη και είναι σε πολύ καλό δρόμο και οι συζητήσεις με την ομάδα του, τους Dolphins

Εξαλλη η Διαμαντοπούλου, διαψεύδει τις φήμες περί παραίτησης
ΠΑΟ: Οι τελευταίες μεταγραφικές «πινελιές»
Αισιοδοξία υπάρχει στον ΠΑΟ όσο αφορά τα μεταγραφικά και ειδικά γι την έκβαση των υποθέσεων Ντάνιελ Πράνιτς, Αμπντούλ Ατζαγκούν και υπάρχει αναμονή για τον Μαχαμαντού Ντιαρά.

Σε ό,τι αφορά τον Ατζαγκούν,  υπάρχει συμφωνία με τον παίκτη και είναι σε πολύ καλό δρόμο και οι συζητήσεις με την ομάδα του, τους Dolphins. Όμως όσο δεν  μπαίνουν οι υπογραφές σε συμβόλαιο θα υπάρχει αγωνία. Το ίδιο ισχύει και με τον Πράνιτς. Ο ίδιος έχει πάρει απόφαση να έρθει στο «τριφύλλι», όμως, έως τώρα δεν έχει βρει τη φόρμουλα με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Σε κάθε περίπτωση μέσα στην εβδομάδα  θα υπάρξουν εξελίξεις. Για τον Ντιαρά, οριστικά η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει μετά τις τελικές ιατρικές εξετάσεις, σε μία εβδομάδα.

Κλείσιμο
Ο Παναθηναϊκός δεν επιβεβαιώνει ότι ενδιαφέρεται για τον Νιγηριανό επιθετικό της Λάτσιο, Εμάνουελ Σάνι, αλλά οι Ιταλοί επιμένουν. Σε νέα δημοσιεύματα των ιταλικών ΜΜΕ τονιζόταν χθες ότι το «τριφύλλι» θέλει να πάρει δανεικό τον 21 ετών βραχύσωμο (1,64) φορ. Περισσότερο πάντως αυτή η υπόθεση δείχνει μία προσπάθεια της Λάτσιο να αδειάσει θέση ξένου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης