Νεκρός ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καλλιθέας, Νίκος Σαλευρής

Νεκρός ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καλλιθέας, Νίκος Σαλευρής

Υπέστη καρδιακό επεισόδιο την ώρα που κολυμπούσε στην παραλία του Αλίμου - Ηταν αγνοούμενος από το βράδυ της Πέμπτης, ωστόσο εντοπίστηκε σήμερα το πρωί

Εγκρίθηκε ο μηχανισμός στήριξης της Ελλάδας
Νεκρός ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καλλιθέας, Νίκος Σαλευρής
Νεκρός -πιθανότατα λόγω καρδιακού επεισοδίου- βρέθηκε στην παραλία του Αλίμου ο μεγαλομέτοχος της Καλλιθέας, Νίκος Σαλευρής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Σαλευρής δεν είχε δώσει σημάδια ζωής από το βράδυ της Πέμπτης,  με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της οικογένειάς του να ανησυχήσουν και να τον αναζητήσουν στην παραλία του Αλίμου όπου και πίστευαν πως θα βρίσκεται.

Κλείσιμο
Εκεί όμως, βρήκαν μόνο τα προσωπικά του αντικείμενα. Ενημέρωσαν στη συνέχεια τις αρμόδιες Αρχές και ακολούθησαν ολονύχτιες -άκαρπες- έρευνες για την ανεύρεσή του.

Δυστυχώς, το πρωί της Παρασκευής (λίγο μετά τις 10) ο άτυχος επιχειρηματίας που συνέδεσε το όνομά του όχι μόνο με την ομάδα της Καλλιθέας αλλά και την πόλη γενικότερα βρέθηκε νεκρός.

Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας για τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ο Νίκος Σαλευρής υπηρέτησε το ποδόσφαιρο και ειδικότερα την Καλλιθέα για σχεδόν 25 χρόνια. Επί προεδρίας του και συγκεκριμένα το 2002- η ομάδα κατάφερε να φτάσει στο σημείο να αγωνιστεί στην Α’ Εθνική, υλοποιώντας ένα όνειρο δεκαετιών.

Παράλληλα, επί ημερών του και όταν ο σύλλογος ήταν ακόμη ερασιτεχνικός, εκτός από το ποδοσφαιρικό τμήμα, δημιουργήθηκε τμήμα ενόργανης γυμναστικής και στίβου.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης