ΠΑΟΚ: Εκτός αποστολής Γκαρσία, Κάτσε, Σπυρόπουλος και Λόπεθ

ΠΑΟΚ: Εκτός αποστολής Γκαρσία, Κάτσε, Σπυρόπουλος και Λόπεθ

Για διαφορετικό λόγο ο καθένας από τους παίκτες κρίθηκε ότι δε μπορούν να βοηθήσουν στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν

ΠΑΟΚ: Εκτός αποστολής Γκαρσία, Κάτσε, Σπυρόπουλος και Λόπεθ
Εκτός αποστολής για τον κρίσιμο αγώνα με τη Μέταλιστ άφησε ο Χουμπ Στέφενς τους Πάμπλο Γκαρσία, Εργκούς Κάτσε, Νίκο Σπυρόπουλο και Ινίγο Λόπεθ.

Ο  Γκαρσία θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για να μπει στη δράση λόγω των πολλών τραυματισμών του την χρονιά που ολοκληρώθηκε πρόσφατα αλλά κι εξαιτίας της ηλικίας του. Από τα έως τώρα φιλικά, ο Ολλανδός ξεκαθάρισε ότι οι Τζιόλης και Λάζαρ αποτελούν τις πρώτες επιλογές του στα αμυντικά χαφ είτε σε σχηματισμό 4-2-3-1 της ομάδας είτε σε 4-4-2 κι αυτό επιβεβαιώθηκε και χθες με την ανακοίνωση της αποστολής για το ματς με την Μέταλιστ. Με τα δεδομένα του Στέφενς, ο Γκαρσία θα πάρει χρόνο συμμετοχής σε πιο εύκολα, θεωρητικά, παιχνίδια και θα ελέγχεται διαρκώς η κατάστασή του.

Κλείσιμο
Τον Κάτσε τον άφησε εκτός γιατί θεωρεί ότι χρειάζεται πολλή δουλειά στη δύναμη που πρέπει να αποκτήσει. Ο Αλβανός μέσος, πέρυσι με τον Δώνη, δεν έβγαινε από την ενδεκάδα. Στην προετοιμασία ήταν στις πρώτες αλλαγές του μαζί με τον Ολίσε, όμως τα αποτελέσματα δείχνουν ότι πρέπει να πείσει κι άλλο τον προπονητή γι' αυτά που μπορεί να προσφέρει στο γήπεδο.

Ο Νίκος Σπυρόπουλος δεν ενσωματώθηκε από την αρχή της προετοιμασίας με την ομάδα κι αυτό φαίνεται ότι του κοστίζει προς το παρόν. Σε ό, τι αφορά τον Λόπεθ, ο τραυματισμός που τον κράτησε για μέρες μακριά από την πλήρη δράση, αλλά κι η ποιότητα του Κατσουράνη στα μετόπισθεν, τον οδήγησαν εκτός 18άδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης