Ήξερες ότι το μοσχαράκι είναι νοστιμότερο όταν σερβίρεται με σαμπάνια;
Ήξερες ότι το μοσχαράκι είναι νοστιμότερο όταν σερβίρεται με σαμπάνια;
Μπορεί μέχρι σήμερα όταν έτρωγες μοσχάρι να το συνόδευες απαραιτήτως με κόκκινο κρασί και να συνδύαζες τη σαμπάνια με θαλασσινά και όστρακα, ωστόσο από ό,τι φαίνεται αυτά τα στερεότυπα έχουν σπάσει. Ένα ποτήρι σαμπάνια που λες, είναι εξίσου καλό συνοδευτικό για το ψητό κρέας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα