Γαστρονομία με καρδιά στην Ελούντα
Γαστρονομία με καρδιά στην Ελούντα
Η Ντίνα Νικολάου δεν βάζει μόνο γνώση, εμπειρία και τεχνική στα πιάτα της. Κυρίως τα περιβάλλει με μητρική στοργή, κάτι που αποτυπώνεται ανάγλυφα στο μενού που επιμελείται στο εστιατόριο «Pont» στην Πλάκα Λασιθίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα