Σουηδικά κεφτεδάκια – kottbullar
Σουηδικά κεφτεδάκια – kottbullar
Τα διάσημα σουηδικά κεφτεδάκια φτιάχνονται συνήθως με 2 είδη κιμά, για να έχουν την τέλεια υφή και γεύση. Συχνά σερβίρονται με μια κρεμώδη λευκή σάλτσα από ζωμό δεμένη με αλεύρι και με μαρμελάδα lingonberry (είδος μούρου) και βραστές πατάτες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα