Χοιρινές πανσέτες με γλυκόξινη σάλτσα πορτοκαλιού και πατατούλες

Χοιρινές πανσέτες με γλυκόξινη σάλτσα πορτοκαλιού και πατατούλες

Στις μέρες μας τα τηγάνια δεν προορίζονται να μαγειρεύουν αποκλειστικά και μόνο τηγανητά φαγητά. Όπως αντιλαμβάνεστε, μιλάμε για σύγχρονα σκεύη μαγειρικής με αντικολλητικές επιστρώσεις, μέσα στα οποία μπορούμε να ψήσουμε και να μαγειρέψουμε πολύ γρήγορα και με ελάχιστη λιπαρή ουσία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η συνταγή που σας προτείνουμε παρακάτω…

Χοιρινές πανσέτες με γλυκόξινη σάλτσα πορτοκαλιού και πατατούλες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης