Τσίπρας: Η καινοτομία στην αγροτοδιατροφή μπορεί να ωθήσει την ανάπτυξη

Τσίπρας: Η καινοτομία στην αγροτοδιατροφή μπορεί να ωθήσει την ανάπτυξη

O πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας Acrafroz, παρέμεινε στους χώρους παραγωγής για περισσότερο από μία ώρα, ενώ φωτογραφήθηκε με τους εργαζόμενους

Τσίπρας: Η καινοτομία στην αγροτοδιατροφή μπορεί να ωθήσει την ανάπτυξη
«Η καινοτομία στην αγροδιατροφή είναι παράγοντας που μπορεί να ωθήσει καθοριστικά την ανάπτυξη», επισήμανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο twitter, αναφερόμενος στην επίσκεψη του στις εγκαταστάσεις της εταιρείας παραγωγής φρέσκων χυμών μήλου και ροδιού Arcafroz.

Ο πρωθυπουργός πραγματοποιεί επίσκεψη στην Τρίπολη, όπου στις 7:30 μ.μ. θα μιλήσει στο 10ο περιφερειακό αναπτυξιακό για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Πελοποννήσου.

Κλείσιμο


«Ξενάγηση στην Arcafroz και συνάντηση με τους εργαζόμενους και τη διοίκηση της επιχείρησης. Η καινοτομία στην αγροδιατροφή είναι παράγοντας που μπορεί να ωθήσει καθοριστικά την ανάπτυξη», έγραψε ο πρωθυπουργός αναρτώντας και φωτογραφία από τη συνάντηση με τους εργαζόμενους και τη διοίκηση.



Ο πρωθυπουργός έφθασε στις 2.40 μετά το μεσημέρι και παρέμεινε στους χώρους παραγωγής για περισσότερο από μία ώρα, ενώ ανταποκρίθηκε αμέσως στην επιθυμία εργαζομένων να φωτογραφηθούν μαζί του.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Τσίπρας ζήτησε να ενημερωθεί για το προϊόν, για τις φάσεις επεξεργασίας του, ρώτησε για την διαδικασία που ακολουθείται ώστε να διατηρήσει τα φυσικά συστατικά του, καθώς δεν υποβάλλεται σε παστερίωση.



Επίσης, ξεναγήθηκε και στον χώρο όπου το ρόδι επεξεργάζεται ώστε να παραχθεί ο χυμός του, εκεί, όμως, δεν επετράπη η είσοδος σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερς, με απόφαση της εταιρείας, καθώς η διαδικασία παραγωγής είναι παντεταρισμένη.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης