Θεοδωράκης στο Facebook: Οι κοινωνίες έχουν ανάγκη από πολιτικούς που βγαίνουν μπροστά

Θεοδωράκης στο Facebook: Οι κοινωνίες έχουν ανάγκη από πολιτικούς που βγαίνουν μπροστά

Θα έπρεπε όλοι οι βουλευτές, όλοι οι υπουργοί και βέβαια όλοι οι αρχηγοί, με πρώτο τον Πρωθυπουργό, να βρίσκονται το πρωί στην αίθουσα της Ολομέλειας σημείωσε ο επικεφαλής του Ποτανιού αναφερόμενος στην ψηφοφορία για τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής

Θεοδωράκης στο Facebook: Οι κοινωνίες έχουν ανάγκη από πολιτικούς που βγαίνουν μπροστά
Την απόλυτη υποστήριξη του στην πρόταση του Προέδρου της Βουλής για τον αποκλεισμό της συμμετοχής των βουλευτών-μελών της Χρυσής Αυγής από τις δύο συνεδριάσεις της ολομέλειας επί του πολυνομοσχεδίου, εξέφρασε με ανάρτηση του στο στο Facebook ο Σταύρος Θεοδωράκης
.
Κλείσιμο
Ο επικεφαλής του Ποταμιού σημείωσε όμως ότι κατά τη  διάρκεια της ψηφοφορίας σήμερα στην ολομέλεια θα έπρεπε να βρίσκονται όλοι οι βουλευτές, όλοι οι υπουργοί και βέβαια όλοι οι αρχηγοί, με πρώτο τον Πρωθυπουργό.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση του ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε:

«Η Βουλή έχει ζήσει και ζει πολλές περιπέτειες. Θα θυμάστε τις κραυγές «στα τέσσερα – στα τέσσερα», αλλά και διαχρονικά το bullying στους βουλευτές που δεν συμφωνούν με την εκάστοτε πλειοψηφία. 

Όμως όλα έχουν ένα όριο. Και το πρωί της Τετάρτης η Βουλή το έθεσε. Με πρόταση του Προέδρου της, Νίκου Βούτση, ομόφωνα αποφασίστηκε η αποβολή των βουλευτών της Χ.Α. από την Ολομέλεια. Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που η Βουλή απαντά ενωμένη σε τραμπούκικες συμπεριφορές. Άλλο η ανοχή στις ακραίες απόψεις και άλλο η ανοχή στις ακραίες πράξεις.

Και θα έπρεπε όλοι οι βουλευτές, όλοι οι υπουργοί και βέβαια όλοι οι αρχηγοί, με πρώτο τον Πρωθυπουργό, να βρίσκονται το πρωί στην αίθουσα της Ολομέλειας. Δεν συνέβη και η δικαιολογία ότι «η πρόταση θα περνούσε έτσι κι αλλιώς» είναι τουλάχιστον αφελής. Σκεφτείτε να έλεγαν το ίδιο και όσοι μπήκαν στην Ολομέλεια. Το σημαντικό όμως είναι αλλού. Οι κοινωνίες έχουν ανάγκη από πολιτικούς που βγαίνουν μπροστά. Που τολμούν, δεν κολακεύουν. Που συγκρούονται, δεν υπεκφεύγουν. Που ηγούνται, δεν κοιτούν απλώς τις δημοσκοπήσεις.»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης