Άδωνις Γεωργιάδης: «Είστε ψεύτες και ανθρωπάκια που διψάτε για καρέκλα»

Άδωνις Γεωργιάδης: «Είστε ψεύτες και ανθρωπάκια που διψάτε για καρέκλα»

«Σε ένα χρόνο στην εξουσία έχετε κάνει χειρότερα από 40 χρόνια μεταπολίτευσης» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στην συζήτηση για το ασφαλιστικό στην Βουλή

Άδωνις Γεωργιάδης: «Είστε ψεύτες και ανθρωπάκια που διψάτε για καρέκλα»
Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης στην συζήτηση για το ασφαλιστικό στην Βουλή. Όπως είπε «Γυρίζατε στα κανάλια και τα παράθυρα, και έρχεστε στην Βουλή και υπογράφετε τα ανάποδα απ' ότι λέγατε. Θα ήθελα να δω στο δικαστήριο όταν θα πάει η υπόθεση με την υπογραφή Κατρούγκαλου και θα έχει απέναντί του το νέο νόμο Κατρούγκαλου».

Στην συνέχεια ο κύριος Γεωργιάδης σημείωσε: «Είστε οι μεγαλύτεροι σύμμαχοί μου για να τελειώσει η ηγεμονία της Αριστεράς. Σήμερα με τον εξευτελισμό σας θα τελειώσουμε με την ηγεμονία και όταν θα φύγετε, και θα φύγετε γρήγορα, όλα θα έχουν τελειώσει».

Κλείσιμο
Συνεχίζοντας την ομιλία του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε: «Αυτά τα μέτρα δεν είναι τα τελευταία. Σε δύο εβδομάδες θα είναι άλλα τόσα. Και σε άλλες δύο εβδομάδες άλλα τόσα. Υπάρχουν και τα 3,6 δισεκατομμύρια. Θα βρείτε τότε ένα νέο παραμύθι ότι όλα γίνονται για το χρέος. Είστε όμως ανθρωπάκια που διψάτε για καρέκλα. Είστε ψεύτες και δεν ντρέπεστε».

Αναφερόμενος στον κύριο Πολάκη και την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε: «Εσείς κύριε Πολάκη, μην πολυμιλάτε. Ο εισαγγελέας θα ασχοληθεί μαζί σας για τις ελλείψεις στις Εντατικές, θα έρθει ο φάκελός σας στη Βουλή. Γιατί κύριε Πολάκη, το ξέρετε έχετε διαπράξει κακούργημα. Θα λογοδοτήσετε. Περνάνε τώρα όλα όσα κάνετε, αλλά δεν θα περνάνε για πολύ».

Και καταλήγοντας, ο κύριος Γεωργιάδης είπε: «Σε ένα χρόνο στην εξουσία έχετε κάνει χειρότερα από 40 χρόνια μεταπολίτευσης. Προσέξτε όμως, αυτά δεν θα σας σώσουν τώρα που όλοι οι συμπολίτες θα αρχίσουν να πληρώνουν. Γιατί όσο ωραία και να τα λέτε, θα αρχίσουν να πληρώνουν και θα καταλάβουν τι σημαίνει ΣΥΡΙΖΑ. Στο νομοσχέδιο η τρόϊκα έκανε ένα σφάλμα. Για τους δικούς της λόγους, για το Brexit, έχει δεχθεί μέτρα που όλοι γνωρίζουν ότι θα φέρουν ύφεση και καταστροφή στην Ελλάδα. Δεν θα υπάρξει ελεύθερος επαγγελματίας που θα προκόψει με αυτά τα μέτρα. Όταν ο Μητσοτάκης γίνει πρωθυπουργός θα τα αλλάξουμε. Χωρίς μειωμένους φόρους η χώρα δεν θα πάει μπροστά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης