Ο Μεϊμαράκης εξηγεί το «ψευτράκος» για τον Τσίπρα: Είμαι Εξαρχειώτης και παρορμητικός

Ο Μεϊμαράκης εξηγεί το «ψευτράκος» για τον Τσίπρα: Είμαι Εξαρχειώτης και παρορμητικός

Δεν είδα την ίδια αντίδραση όταν μας έλεγε από τη Ρόδο ότι έρχεται το πήδημα, παρατήρησε ο πρόεδρος της ΝΔ

Ο Μεϊμαράκης εξηγεί το «ψευτράκος» για τον Τσίπρα: Είμαι Εξαρχειώτης και παρορμητικός
Νέες απαντήσεις για τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί για τον χαρακτηρισμό «ψευτράκος» που χρησιμοποίησε για τον Αλέξη Τσίπρα όταν ήταν πρωθυπουργός έδωσε το πρωί της Τρίτης ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

«Είμαι Εξαρχειώτης, δεν μπορώ να είμαι δήθεν» απάντησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και παρατήρησε ότι «δεν είδα την ίδια αντίδραση όταν μας αποκάλσε δολοφόνους της κοινωνίας, γερμανοτσολιάδες. Δεν είδα την ίδια αντίδραση όταν πήγε στη Ρόδο (σ.σ. στην προεκλογική περίοδο των εκλογών του Ιανουαρίου) και είπε ότι σε δέκα ημέρες έρχεται το πήδημα».

Κλείσιμο
«Έτσι θα μείνω παρορμητικός όπως είμαι γιατί οφείλω ανθρώπινα να αντιμετωπίζω τα κοινά. Ας μη γίνω πρωθυπουργός εγώ δεν μπορώ να αλλάξω τη ζωή μου» πρόσθεσε.

Από τα βέλη του κ. Μεϊμαράκη δεν γλίτωσε και ο τέως υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης και η παρουσία τους στις επίσημες συνεδριάσεις του Eurogroup. 

Αναφέρθηκε, μάλιστα, στη στάση του όσο ήταν υπουργός Άμυνας λέγοντας ότι «όταν ήμουν υπ. Άμυνας μου έλεγαν ότι χρειάζονται 30 άνθρωποι να κινητοποιηθούν και εγώ έπερνα τη μηχανή και έφευγα όμως όταν πήγαινα στις διαπραγματεύσεις δεν πήγαινα χύμα, δεν πήγαινα με τις γραβάτες έξω. Προσαρμόζομαι σε αυτά που απαιτεί η θέση που υπηρετώ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης