Guardian: Θα απολυθούν πάλι οι καθαρίστριες στην Αθήνα;

Guardian: Θα απολυθούν πάλι οι καθαρίστριες στην Αθήνα;

Η βρετανική εφημερίδα, βασιζόμενη σε ένα tweet, αναρωτιέται, αν ο Έλληνας πρωθυπουργός θα αναγκαστεί να απολύσει τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, που η επαναπρόσληψή τους, είχε γίνει με μεγάλη δημοσιότητα

Guardian: Θα απολυθούν πάλι οι καθαρίστριες στην Αθήνα;
Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα αναγκαστεί να πάρει πίσω κάποια από τα μέτρα της κυβέρνησής του, μετά την συμφωνία της Συνόδου Κορυφής της Κυριακής; αναρωτιέται μεταξύ άλλων, σε εκτενές δημοσίευμα για την κρίση στην Ελλάδα και για την συμφωνία, η βρετανική εφημερίδα Guardian.

«Οι δανειστές έχουν ζητήσει να ακυρωθούν οι μονομερείς ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης και αυτό είναι εξόχως ταπεινωτικό», αναφέρει ένα tweet το οποίο αναπαράγει η βρετανική Guardian.

Κλείσιμο


Η εφημερίδα βασίζεται στο επίμαχο tweet και αναφέρει ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός, ίσως αναγκαστεί να απολύσει τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών στην Αθήνα, των οποίων η επαναπρόσληψη είχε γίνει με μεγάλη δημοσιότητα.



Στο συγκεκριμένο tweet του χρήστη econhedge, το οποίο δημοσιεύει η Guardian, ο χρήστης γράφει ότι η ελληνική κυβέρνηση θα αναγκαστεί να κάνει τροποποιήσεις και να επανεξετάσει μερικούς από τους νόμους που έχει θεσπίσει μετά την συμφωνία στην Σύνοδο Κορυφής της Κυριακής. Η απόλυση των καθαριστριών ίσως να αποτελεί μια από τις υποχωρήσεις που θα αναγκαστεί να κάνει η κυβέρνηση Τσίπρα μετά την συμφωνία με τους δανειστές της Ελλάδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης