ΟΗΕ: Περιμένει επίσημη απάντηση από την Κύπρο για τους υδρογονάνθρακες

ΟΗΕ: Περιμένει επίσημη απάντηση από την Κύπρο για τους υδρογονάνθρακες

Ο αξιωματούχος του ΟΗΕ Έσπεν Μπάρθ Άιντα, ο οποίος έφθασε χθες στο νησί, θα έχει συνάντηση το απόγευμα με τον Κύπριο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη και εν συνεχεία την Πέμπτη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ντερβίς Ερογλου


ΟΗΕ: Περιμένει επίσημη απάντηση από την Κύπρο για τους υδρογονάνθρακες
Συνάντηση με τον Ειδικό Σύμβουλο του γγ του ΟΗΕ Έσπεν Μπαρθ Άιντα θα έχει σήμερα το απόγευμα ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης.

Κατά τη συνάντηση, ο Νίκος Αναστασιάδης αναμένεται να δώσει στον Έσπεν Μπαρθ Άιντα την επίσημη απάντηση της ελληνοκυπριακής πλευράς στην πρόταση του τελευταίου σε σχέση με την εμπλοκή των Τουρκοκυπρίων στη διαχείριση του θέματος των υδρογονανθράκων, πριν από τη λύση του Κυπριακού.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΟΗΕ στο Κύπρο Μισιέλ Μποναρντό, δήλωσε χθες στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι η πρόταση έχει απορριφθεί δημόσια αλλά κανένας δεν έδωσε εξηγήσεις στον κ. Άιντα.

Εξάλλου σήμερα έχει προγραμματιστεί συνεδρία του Συμβουλίου Αρχηγών Κοινοβουλευτικών Κομμάτων, στο Προεδρικό, υπό τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Ο Έσπεν Μπάρθ Άιντα, ο οποίος έφθασε χθες στο νησί, θα έχει συνάντηση αύριο το πρωί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ντερβίς Ερογλου.
Κλείσιμο

Επίσης, θα έχει συναντήσεις με τους διαπραγματευτές των δυο πλευρών, καθώς και με αρχηγούς πολιτικών κομμάτων και στις δυο πλευρές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης