Σόου Τζαμτζή στη Βουλή: «Δεν τον ξέχασα, δεν ήταν στη λίστα»

Σόου Τζαμτζή στη Βουλή: «Δεν τον ξέχασα, δεν ήταν στη λίστα»

Ο βουλευτής της ΝΔ είναι κοσμήτορας στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις φυλακές υψίστης ασφαλείας

Σόου Τζαμτζή στη Βουλή: «Δεν τον ξέχασα, δεν ήταν στη λίστα»
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το νομοσχέδιο που αφορά τις φυλακές υψίστης ασφαλείας, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ιορδάνης Τζαμτζής, γνωστός από παλαιότερες δηλώσεις του όπως «ορισμένοι συνάδελφοι ξεραίνουν και το σκ... τους για να ζήσουν» και «αν είναι να παίρνω 2.000 ευρώ τον μήνα δεν θέλω να είμαι βουλευτής», έδωσε πάλι σόου.

Ειδικότερα, ο κ. Τζαμτζής, ως κοσμήτορας στη συζήτηση στη Βουλή, όταν συνεργάτης του επισήμανε ότι ξέχασε να φωνάξει έναν από τους βουλευτές, βγήκε από τα ρούχα του και του απάντησε σε έντονο ύφος: «Δεν τον ξέχασα, δεν ήταν στη λίστα! Ματάκια έχω, δόξα τω Θεώ»!

Κλείσιμο
Η παρεξήγηση δημιουργήθηκε επειδή πρόκειται για το πρώτο θερινό τμήμα της Βουλής και όπως φαίνεται ο συνεργάτης του βουλευτή Πέλλας, είχε την λίστα με όλους τους βουλευτές. Όμως στα θερινά τμήματα, οι βουλευτές μοιράζονται, οπότε ορθώς ο κ. Τζαμτζής δεν κάλεσε τον βουλευτή.

Όπως και να έχει, σε κάθε του σχεδόν εμφάνιση, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας με τις δηλώσεις του προκαλεί συζητήσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης