Πώς σχολίασε ο Χρ. Μαρκογιαννάκης το «σκάσε ρε» του Μιχαλολιάκου

Πώς σχολίασε ο Χρ. Μαρκογιαννάκης το «σκάσε ρε» του Μιχαλολιάκου

Τι λέει ο αντιπρόεδρος της Βουλής και για το αιφνίδιο κλείσιμο της Βουλής

Πώς σχολίασε ο Χρ. Μαρκογιαννάκης το «σκάσε ρε» του Μιχαλολιάκου
To «σκάσε ρε» που είπε ο Νίκος Μιχαλολιάκος κατά την χτεσινή επεισοδιακή συζήτηση της άρσης ασυλίας των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο, Χρήστο Παππά και  Γιάννη Λαγό στην Ολομέλεια της Βουλής, κλήθηκε να σχολιάσει ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, σχολίασε ότι τέτοιου είδους φράσεις δείχνουν την ποιότητα των ανθρώπων, αναφερόμενος παράλλληλα και στα λεγόμενα του Γ. Λαγού «δεν ξέρετε με ποιους μπλέξατε».

Αναφορικά με το αιφνίδιο κλείσιμο της Βουλής, ο κ. Μαρκογιαννάκης δήλωσε ότι πάντα τον Ιούνιο γίνεται η διακοπή των εργασιών της Ολομέλειας.

Δεν παραγράφεται τίποτα με το κλείσιμο της ολομέλειας, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής.

H Βουλή συνήθως παρέτεινε τις εργασίες της μέχρι τον Σεπτέμβρη όταν υπήρχαν εκκρεμότητες με το άρθρο 86 του Συντάγματος περί ευθύνης Υπουργών. «Τέτοιες εκκρεμότητες εξ όσων γνωρίζω δεν υπάρχουν» είπε.
Κλείσιμο

Οι καταγγελίες για παραγραφές είναι αόριστες, πρόσθεσε, καθώς δεν έχει κατατεθεί καμιά πρόταση για σύσταση προανακριτικής ή εξεταστικής επιτροπής για κάποια υπόθεση στη Βουλή.
«Αν υπήρξε πρόθεση από κάποιο κόμμα να μαζέψει 30 υπογραφές και να συσταθεί προανακριτική, ναι πράγματι παραγράφεται, αλλά τέτοια πρόθεση δεν έχει καταγραφεί» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρκογιαννάκης.

Παράλληλα, ανέφερε ότι ακόμα και όταν οι εργασίες της ολομέλειας ολοκληρώνονταν τέλη Ιουνίου και πάλι υπήρχαν καταγγελίες, καθώς πρόκειται για μια «τακτική» από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης