Βενιζέλος: «Ο Παπανδρέου είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και στηρίζει την κυβέρνηση»

Βενιζέλος: «Ο Παπανδρέου είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και στηρίζει την κυβέρνηση»

Το κυβερνητικό κλιμάκιο συνοδεύουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, Συλβάνα Ράπτη, Γιώργος Βερνίκος και Αφροδίτη Άλ Σάλεχ

Βενιζέλος: «Ο Παπανδρέου είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και στηρίζει την κυβέρνηση»
Από την Άρτα ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, δηλώνοντας ότι «η δημιουργική Ελλάδα υπάρχει κυρίως στην περιφέρεια και πρέπει να την βγάλουμε στο προσκήνιο».

Μεταξύ άλλων επισήμανε πως βούλησή του είναι να ενισχύσει τις τοπικές παραγωγικές δυνάμεις και πως η επίσκεψη στην Άρτα ήταν επιθυμία του, διευκρινίζοντας: «Η περιοχή είναι αυθεντική και ασχολείται με τα πραγματικά θέματα των πραγματικών ανθρώπων. Αυτό είναι που μας λείπει στην Ελλάδα».Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έστειλε το μήνυμα ότι «η Ελλάδα μετά την κρίση, υπάρχει, αντέχει και κερδίζει το χαμένο έδαφος».

Κλείσιμο
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετέβη το απόγευμα στα Ιωάννινα. Από εκεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και στηρίζει την κυβέρνηση, ενώ σχολίασε ότι «το δίλημμα είναι εάν η χώρα μετά τις ευρωεκλογές θα πορευτεί με σταθερότητα». Το κυβερνητικό κλιμάκιο συνοδεύουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, Συλβάνα Ράπτη, Γιώργος Βερνίκος και Αφροδίτη Άλ Σάλεχ.

Η κεντρική εκδήλωση με ομιλητή τον κ. Βενιζέλο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Du Lac στα Γιάννενα σήμερα Κυριακή στις 19:30.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης