Το Ποτάμι: Αυτή είναι η οργάνωσή μας

Το Ποτάμι: Αυτή είναι η οργάνωσή μας

Με ένα βίντεο διάρκειας 3 λεπτών το κόμμα περιγράφει τη διάρθρωσή του 

Το Ποτάμι: Αυτή είναι η οργάνωσή μας
Με ένα βίντεο επιχειρούν οι υπεύθυνοι της κίνησης Το Ποτάμι να περιγράψουν τη διάρθρωσή της.

Όλα ξεκινούν από την εγγραφή των υποψηφίων μελών άνω των 18 ετών που δεν ανήκουν σε άλλο κόμμα, μέσω της ιστοσελίδας topotami.gr.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια τα μέλη οργανώνονται σε θεματικές επιτροπές χρησιμοποιώντας για την επικοινωνία τους νέες τεχνολογίες «για να διατηρείται χαμηλά το κόστος», από τις οποίες εκλέγονται τρεις αντιπρόσωποι για το συνέδριο.

Το συνέδριο θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο (σ.σ. ο Σταύρος Θεοδωράκης εξήγγειλε ότι το πρώτο θα διεξαχθεί στις 15 Ιουνίου) και θα εκλέγει πρόεδρο με 3ετη θητεία, μια 30μελη συντονιστική επιτροπή και μια εξελεγκτική επιτροπή.

Εκτός από τις επιτροπές Το Ποτάμι έχει και 9 ομάδες πολιτικής για τους τομείς: Οικονομίας-Ανάπτυξης, Θεσμών-Δικαιοσύνης, Υγείας-Ασφάλισης, Εκπαίδευσης-Πολιτισμού, Ε.Ε.-Διεθνών Σχέσεων, Κοινωνικού Κράτους-Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Οργάνωσης-Πολιτικού Σχεδιασμού, Δημόσιας Διοίκησης-Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Περιβάλλοντος.

Το Ποτάμι, τέλος, διαθέτει μια συντονιστική επιτροπή και μια κοινωνική γραμματεία που υποδέχεται αιτήματα και προτάσεις από μη-μέλη του κόμματος.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης