Στρατούλης: Διαφώνησα με τη ρύθμιση για τη Χ.Α. αλλά την ψήφισα για το καλό του κόμματος

Στρατούλης: Διαφώνησα με τη ρύθμιση για τη Χ.Α. αλλά την ψήφισα για το καλό του κόμματος

Ψήφισα για να μην αξιοποιηθεί πολιτικά η διαφωνία μου από το ΠΑΣΟΚ και από το αντιμνημονιακό μπλόκ αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Αιματηρή επίθεση σε αυτοκινητοπομπή του ΟΗΕ
Στρατούλης: Διαφώνησα με τη ρύθμιση για τη Χ.Α. αλλά την ψήφισα για το καλό του κόμματος

Μετά τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και ο Δημήτρης Στρατούλης έρχεται να δικαιολογήσει με τη σειρά του για ποιο λόγο ψήφισε τη ρύθμιση για την αναστολή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγης. Σε δήλωσή του ο βουλευτής του Κινήματος αναφέρει:
«Είναι γνωστό ότι στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, της οποίας είμαι μέλος, εξέφρασα μαζί με πολλούς άλλους συντρόφους και συντρόφισσές μου την σαφή αντίρρησή μου στο να είναι το άρθρο 187Α (τρομορύθμιση) του ποινικού κώδικα μία από τις προϋποθέσεις αναστολής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής...  γιατί η τροπολογία αυτή, εφόσον συμπεριελάμβανε το άρθρο 187Α του ποινικού κώδικα, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ ή άλλου αριστερού κόμματος, εφόσον βουλευτές μας στηρίζουν και παραβρίσκονται σε δυναμικές λαϊκές κινητοποιήσεις, καταλήψεις κλπ».

Κλείσιμο
Στην ονομαστική ψηφοφορία που έγινε στη βουλή,ο κ. Στρατούλης ισχυρίζεται ότι πειθάρχησε στην κομματική γραμμή για να μην αξιοποιηθεί από το ΠΑΣΟΚ και το αντιμνημονιακό μπλόκ οποιαδήποτε διαφωνία του με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο θα αξιοποιούσε μία τέτοια εικόνα κρίσης του ΣΥΡΙΖΑ, για να την φέρει ως κεντρικό θέμα στην πολιτική σκηνή, ώστε να αποπροσανατολίσει τον λαό από τα προβλήματα επιβίωσης», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Στρατούλης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης