Η Αθηνά Οικονομάκου οργάνωσε ένα θεματικό πάρτι για γενέθλια της κόρης της και την Κυριακή 9 Ιουνίου, μοιράστηκε με τους φίλους της στο Instagram μερικές φωτογραφίες.
Η Σιέννα, που απέκτησε με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, με τον οποίο χώρισαν πριν από λίγο καιρό, έγινε τριών ετών και η ηθοποιός δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα στα οποία, μεταξύ άλλων, κρατάει αγκαλιά την κόρη της και την απαθανατίζει να παίζει με ένα κουβαδάκι.
Το πάρτι έγινε σε υπαίθριο χώρο με δεντρόσπιτο και ροζ στολισμό, ενώ το θέμα του πάρτι ήταν οι μονόκεροι, όπως φαίνεται από την εμφάνιση του παιδιού, τα μπαλόνια, την τούρτα και τα γλυκά του πάρτι. «Πριγκιπισσούλα μου να σε χαιρόμαστε» έγραψε στο Instagram της.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.