Nicole Trunfio: Φωτογράφηση αυστηρώς ακατάλληλη για ανηλίκους

Nicole Trunfio: Φωτογράφηση αυστηρώς ακατάλληλη για ανηλίκους

Το περιοδικό "Treats" του Νοεμβρίου φιλοξενεί την πανέμορφη καλλονή Nicole Trunfio, η οποία ποζάρει ακόμα και γυμνή, έχοντας ένα τριαντάφυλλο στo επίμαχο σημείο

Nicole Trunfio: Φωτογράφηση αυστηρώς ακατάλληλη για ανηλίκους
Το τι υπόσχεται το συνδρομητικό περιοδικό “Treats” και καταφέρνει να γδύνει τις πιο ωραίες γυναίκες δεν γνωρίζουμε. Αυτό όμως που είμαστε σε θέση να πούμε είναι ότι οι φωτογραφήσεις του είναι μικρά έργα τέχνης. Αυτές τις μέρες το περιοδικό φιλοξενεί την πανέμορφη καλλονή Nicole Trunfio, η οποία ποζάρει ακόμα και γυμνή, έχοντας ένα τριαντάφυλλο στo επίμαχο σημείο. Η φωτογράφηση έγινε από τον Steven Chee και το μοντέλο στις φωτογραφίες που είναι κάπως ντυμένo φοράει ρούχα από τους οίκους­ Chanel, Saint Laurent Paris, Agent Provocateur, Christian Louboutin και άλλους.







Η 28χρονη Trunfio γεννήθηκε στην Αυστραλία και έγινε γνωστή όταν το 2002 κέρδισε τον τίτλο της τηλεοπτικής σειράς “Supermodel of Australia” αλλά και τη δεύτερη θέση του διαγωνισμού “Supermodel of the World”. Εχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας στον κόσμο και έχει φωτογραφηθεί για αμέτρητα editorials περιοδικών μόδας. Είναι αρραβωνιασμένη με τον 30χρονο Τεξανό μουσικό Gary Clark και περιμένει το πρώτο τους παιδί.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης