Σήμερα η ρεβάνς του τελικού του Μουντιάλ της Αφρικής

Σήμερα η ρεβάνς του τελικού του Μουντιάλ της Αφρικής

Η αναμέτρηση Ισπανία-Ολλανδία ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα - Αυλαία στις 7 με τον αγώνα Καμερούν-Μεξικό - Στη 1 τα ξημερώματα του Σαββάτου η σέντρα για τον αγώνα Χιλή-Αυστραλία

Σήμερα η ρεβάνς του τελικού του Μουντιάλ της Αφρικής
Ιστορική είναι η σημερινή αγωνιστική ημέρα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας καθώς είναι η πρώτη φορά που σε αγώνα της φάσης των ομίλων αναμετρώνται οι δύο φιναλίστ της προηγούμενης διοργάνωσης.

Ισπανία και Ολλανδία είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στον τελικό του Μουντιάλ της Αφρικής πριν από τέσσερα χρόνια με τους Ίβηρες να επικρατούν με 1-0 στην παράταση γράφοντας ιστορία αφού έγιναν η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που κατακτά τον τίτλο σε διοργάνωση εκτός Ευρώπης.

Κλείσιμο
Βέβαια ο αγώνας αυτός είχε σημαδευτεί από το πολύ σκληρό εκατέρωθεν παιχνίδι με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να υποπίπτουν σε συνολικά 47 φάουλ, ορισμένα εκ των οποίων και «δολοφονικά».



 
Η σέντρα της αναμέτρησης που ανοίγει την αυλαία για τον Β΄ όμιλο είναι προγραμματισμένη για τις 10 το βράδυ ώρα Ελλάδος.

Στο άλλο παιχνίδι του δευτέρου ομίλου η Χιλή με τον Βιδάλ στη διάθεσή της είναι έτοιμη να υποδεχθεί την Αυστραλία σε έναν αγώνα που οι παίχτες του Χόρχε Σαμπαόλι δεν έχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών αν θέλουν να έχουν ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ στον όμιλό αυτό που έχει ονομαστεί ως ο «όμιλος του Θανάτου». Ο αγώνας ξεκινά στη 1 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας.

Τη σημερινή ημέρα όμως, θα ανοίξει στις 7 το απόγευμα ώρα Ελλάδας ο αγώνας Καμερούν - Μεξικό που θα κλείσει έτσι την πρώτη αγωνιστική για τον όμιλο της Βραζιλίας. Η ομάδα του Σαμουέλ Ετό θέλει για πρώτη φορά μετά το 1994 να περάσει στη φάση των νοκ άουτ αγώνων ενώ αντίθετα το Μεξικό θέλει να συνεχίσει στο δρόμο που άνοιξε η ολυμπιακή ομάδα της χώρας, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης