Το μυστικό της Elle Macpherson που τη διατηρεί όμορφη και κορμάρα

Το μυστικό της Elle Macpherson που τη διατηρεί όμορφη και κορμάρα

Το Super Elixir Alkalizing Greens την βοηθά να διατηρεί την αλκαλικότητα του σώματός της

Το μυστικό της Elle Macpherson που τη διατηρεί όμορφη και κορμάρα
Τα σούπερμοντελς έχουν τα δικά τους τρικ ομορφιάς και τους δικούς τους διατροφικούς κανόνες για να διατηρούν την καλλίγραμμη σιλουέτα τους. Η Elle Macpherson επιμένει όμως ότι οι δίαιτες και τα αυστηρά προγράμματα δεν είναι για εκείνη.

Κλείσιμο


Η 52χρονη καλλονή υποστηρίζει πως έχει το δικό της προϊόν που την κρατά νέα και όμορφη και δεν είναι άλλο από το Super Elixir Alkalizing Greens. Η Elle αποκαλύπτει ότι δεν στερείται το φαγητό, τρώει ένα μεγάλο πρωινό, φρούτα, λαχανικά, πουτίγκα από σπόρους chia, αλεύρι βρώμης, αυγά, τοστ ενώ πίνει καθημερινά τον εσπρέσο της τον οποίο συνοδεύει με κουλουράκια αμυγδάλου.



«Η βάση για ένα υγιές σώμα είναι η σωστή διατροφή που δεν βασίζεται σε στερήσεις και ακραίες δίαιτες. Πίνω καθημερινά τρία λίτρα νερό και αποφεύγω τα επεξεργασμένα τρόφιμα, τη ζάχαρη και τα λιπαρά» και συνέχισε:

«Κάποια στιγμή άρχισα να αισθάνομαι ότι κάτι τρέχει με το σώμα μου. Είχα δοκιμάσει μια σειρά από συμπληρώματα, αλλά δεν έκαναν τίποτα. Δεν έχει σημασία τι έκανα, απλά είχα την αίσθηση ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Τότε γνώρισα τον Simone Laubscher, Ph.D., ο οποίος ειδικεύεται στην επιστήμη της διατροφής. Μου εξήγησε ότι υπήρχε ένας παράγοντας στη ζωή μου που δεν είχε ισορροπία: η αλκαλικότητα του σώματός μου. Σε τελική ανάλυση, έχω μάθει ότι ένα αλκαλικό σώμα και με ουδέτερο pH είναι ένα υγιές σώμα. Το Super Elixir, είναι ένα βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων που παίρνω κάθε μέρα και με βοηθάει».



Είναι μια μίξη από super greens, κινέζικα βότανα, πεπτικά ένζυμα, και μανιτάρια τα οποία βοηθούν το πεπτικό σύστημα, το ορμονικό, το κυκλοφορικό και το νευρικό σύστημα. Η Elle είπε επίσης ότι το δέρμα της είναι καλύτερο. Βεβαίως δεν παρέλειψε να διευκρινίσει ότι αυτό είναι ένα βοηθητικό συμπλήρωμα το οποίο φέρνει αποτελέσματα αν συνδυαστεί με σωστή διατροφή και γυμναστική.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης