ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Christian Louboutin: Οι 7 αποχρώσεις του... nude περνούν αντιρατσιστικό μήνυμα

Christian Louboutin: Οι 7 αποχρώσεις του... nude περνούν αντιρατσιστικό μήνυμα

Πρόσθεσε δύο ακόμη αποχρώσεις για να ταιριάζουν τα παπούτσια του σε όλες τις επιδερμίδες 

Christian Louboutin: Οι 7 αποχρώσεις του... nude περνούν αντιρατσιστικό μήνυμα
Οι γυναίκες στο άκουσμα του ονόματός τους παθαίνουν παροξυσμό αφού έχει καταξιωθεί στον χώρο της μόδας, φτιάχνοντας τα πιο γνωστά παπούτσια όλων των εποχών.

Ο λόγος για τον Christian Louboutin που πρόσφατα έγινε πάλι θέμα συζήτησης μιας και η νέα συλλογή του μόλις έφτασε στις μπουτίκ του. 

Κλείσιμο
H κολεξιόν «nude» μεγάλωσε αφού προστέθηκαν δύο νέες αποχρώσεις για την άνοιξη και το καλοκαίρι. «Πορσελάνινο nude1» και «βαθύ σοκολατένιο nude7». Έτσι συνολικά υπάρχουν 7 αποχρώσεις του nude και τρία διαφορετικά στιλ για να διαλέξουν οι ενδιαφερόμενες ποιο τους ταιριάζει καλύτερα. 



Τα παπούτσια βγήκαν προς πώληση αυτή την εβδομάδα και η σειρά έχει γίνει ήδη viral στο διαδίκτυο με το hashtag #NudesForAll. Για την ιστορία η κολεξιόν nude σχεδιάστηκε πρώτη φορά το 2013.



«Οι σχεδιαστές συχνά αντιμετωπίζουν το nude ως συνώνυμο του ανοιχτόχρωμου δέρματος, εξαιρώντας αρκετές γυναίκες έτσι, σημείωσε ένα χρήστης του διαδικτύου και συμπλήρωσε: «Είναι καλή είδηση ότι ο Christian Louboutin επέκτεινε την συλλογή του με περισσότερες αποχρώσεις, τονίζοντας με αυτό τον τρόπο ότι δεν έχει καμία σημασία τι εθνικότητας είσαι αφού μπορείς να βρεις ένα παπούτσι που να ταιριάζει στην επιδερμίδα σου». 

Ωστόσο, όπως και τα υπόλοιπα παπούτσια του σχεδιαστή έτσι και αυτή η σειρά δεν είναι οικονομική. Η μυτερή μπαλαρίνα «Solasofia» για παράδειγμα πωλείται έναντι 595 δολαρίων. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης