Μιλάνο: Οι γιορτινές βιτρίνες των μεγαλύτερων οίκων μόδας

Μιλάνο: Οι γιορτινές βιτρίνες των μεγαλύτερων οίκων μόδας

Οι οίκοι Burberry, Cartier, Giorgio Armani, Louis Vuitton, Versace, Dior «βάζουν» τα γιορτινά τους και προσφέρουν έξτρα λάμψη στην «πρωτεύουσα του στιλ», το Μιλάνο

Μιλάνο: Οι γιορτινές βιτρίνες των μεγαλύτερων οίκων μόδας
Στολισμένοι δρόμοι, λαμπερές βιτρίνες και χριστουγεννιάτικες μουσικές, συνθέτουν την εικόνα του Μιλάνου, την εορταστική περίοδο.

Όπως θα δείτε στο βίντεο του Mykonos Live Tv που ταξίδεψε στην «πρωτεύουσα του στιλ», τα εμπορικά καταστήματα., έχουν «φορέσει» τα καλά τους και έχουν ανοίξει τις πόρτες τους για τους καταναλωτές.

Κλείσιμο
Η οδός Montenapoleone, στην οποία βρίσκονται μερικές από τις μεγαλύτερες φίρμες ρούχων και αξεσουάρ, κλέβει τις εντυπώσεις. Τα καταστήματα των οίκων Burberry, Cartier, Giorgio Armani, Louis Vuiton, Versace και Dior, χαρίζουν μια μοναδική λάμψη στην πόλη.

Στον φημισμένο δρόμο, οι Μιλανέζοι και οι τουρίστες έχουν επίσης την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά και να φωτογραφήσουν μερικά από τα καλύτερα, γρηγορότερα και ακριβότερα μόντελα της Audi, τα οποία είναι παρκαρισμένα σε ειδικά σημεία, στο πλαίσιο διαφημιστικής καμπάνιας της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης