Vampire Breast Lift: Με έγχυση αίματος η νέα μέθοδος ανόρθωσης του στήθους;

Vampire Breast Lift: Με έγχυση αίματος η νέα μέθοδος ανόρθωσης του στήθους;

Κοστίζει 1000 ευρώ και ξεκίνησε από -πού αλλού;- τις ΗΠΑ

Vampire Breast Lift: Με έγχυση αίματος η νέα μέθοδος ανόρθωσης του στήθους;
Αντί να χρειαστεί να υποστείτε μια επώδυνη χειρουργική επέμβαση για να αποκτήσετε σφριγηλό και νεανικό στήθος ένα νέο προϊόν στην αγορά υπόσχεται να γυρίσει πίσω το ρολόι.

Εμπνευσμένοι από το Vampire Facelift, του οποίου θερμή οπαδός είναι η Kim Kardashian, οι πλαστικοί χειρούργοι στην Αμερική δημιούργησαν το Vampire Breast Lift.

Κλείσιμο
Αυτή η φαινομενικά μακάβρια διαδικασία απαιτεί μια μικρή ποσότητα από το αίμα σας, γύρω στα 60 ml, τα οποία εξάγονται από το χέρι σας με την πατροπαράδοτη μέθοδο.

Με ειδικής τεχνολογίας μηχανήματα τα αιμοπετάλια διαχωρίζονται από τα ερυθρά κύτταρα του αίματος. Τα αιμοπετάλια απομονώνονται για να παράγουν ειδικές πρωτεΐνες ανάπτυξης που οδηγούν σε κυτταρική ανανέωση και στη συνέχεια επανεγχέονται εντός των μαστών.

Οι συγκεκριμένες πρωτεΐνες ανάπτυξης των αιμοπεταλίων είναι οι ίδιες που παράγονται για την επούλωση πληγών. Ενισχύουν την παραγωγή νέου κολλαγόνου και τονώνουν την κυκλοφορία του αίματος.



Μέσα σε τρεις εβδομάδες το στήθος γίνεται πιο σφριγηλό και νεανικό. Η όλη αυτή διαδικασία που θυμίζει μεσαιωνικά βασανιστήρια κοστίζει περίπου 1000 ευρώ.

Η θεραπεία συνίσταται για γυναίκες με πεσμένο στήθος, με ζαρωμένο δέρμα γύρω από την περιοχή και σε κυρίες με ανεστραμμένες θηλές.

Για όσες γυναίκες σκέφτονται να το δοκιμάσουν ο χειρούργος Miles Berry, συγγραφέας του βιβλίου ''The Good Boob Bible'' συμβουλεύει να το κάνουν με ιδιαίτερη προσοχή καθώς θεωρεί επικίνδυνη την έγχυση αυξητικών παραγόντων σε μια περιοχή ιδιαίτερα επιρρεπή στην εμφάνιση καρκίνου.

Ανατριχιαστική και περίεργη η νέα μέθοδος ανόρθωσης στήθους ενισχύει την πεποίθηση που θέλει τις γυναίκες να κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν όμορφες και εντυπωσιακές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης