Bria Murphy: Η όμορφη κόρη του Eddie Murphy

Bria Murphy: Η όμορφη κόρη του Eddie Murphy

Θέλω να σταματήσω να είμαι ντροπαλή για να γίνω μοντέλο. Αλλά όσο περνάει ο καιρός λέω στον εαυτό μου ότι δεν θα μπορέσω να το καταφέρω αν συνεχίσω να είμαι έτσι. Πρέπει να βγω έξω στον κόσμο και να προκαλέσω το ενδιαφέρον του. Να γίνω το κέντρο της προσοχής

Bria Murphy: Η όμορφη κόρη του Eddie Murphy
Κόρη της καλλονής Nicole Mitchell και του γνωστού ηθοποιού Eddie Murphy, η 24χρονη Bria Murphy εθεάθη σε παραλία στη Χαβάη να παίζει beach volley με την παρέα της φορώντας ένα μπικίνι Beach Bunny Gunpowder and Lace, αξίας 200 ευρώ.

Η Bria είναι μοντέλο και έχει πολλές φορές εκφράσει την επιθυμία της να γίνει ένας από τους αγγέλους της Victoria’s Secret. Η ίδια σε συνέντευξή της έχει πει για τη μεγάλη της αγάπη στο μόντελινγκ:

«Θέλω να σταματήσω να είμαι ντροπαλή για να γίνω μοντέλο. Αλλά όσο περνάει ο καιρός λέω στον εαυτό μου ότι δεν θα μπορέσω να το καταφέρω αν συνεχίσω να είμαι έτσι. Πρέπει να βγω έξω στον κόσμο και να προκαλέσω το ενδιαφέρον του. Να γίνω το κέντρο της προσοχής».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «Entertainment Tonight» μίλησε για την άσχημη πλευρά του μόντελινγκ: «Πολλά από τα μοντέλα που έχω γνωρίσει τρώνε όλη μέρα μόνο βαμβάκι που το βουτάνε σε νερό. Για να μην πάρουν ούτε γραμμάριο».

Κλείσιμο
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης