Χαμός στο Ίντερνετ με «πειραγμένη» φωτογραφία της Miranda Kerr

Χαμός στο Ίντερνετ με «πειραγμένη» φωτογραφία της Miranda Kerr

Η ίδια πάντως η Κerr έσπευσε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως βρήκε τη φωτογραφία στο Ίντερνετ και χωρίς να ξέρει πως έχει υποστεί Photoshop την ανέβασε στο Instagram της

Χαμός στο Ίντερνετ με «πειραγμένη» φωτογραφία της Miranda Kerr
Ακόμη και η Mirand Kerr έχει ανασφάλειες! Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύει η «πειραγμένη» φωτογραφία που η ίδια ανέβασε στο Instagram της πριν από λίγες ημέρες. Μπορεί, λοιπόν, η 30χρονη Αυστραλή να μην ανήκει πλέον στη λίστα των διάσημων «αγγέλων» της Victoria' Secret ωστόσο θυμήθηκε τις εποχές που αναστάτωνε τις πασαρέλες ως... «άγγελος».

Συγκεκριμένα, η Miranda ανέβασε μία φωτογραφία της από το περσινό ετήσιο show του οίκου, με την ίδια να στέκεται ανάμεσα στην Alessandra Ambrosio και την Doutzen Kroes.

Κλείσιμο
Είδαν, όμως, οι followers της Miranda την πολύ λεπτή τη μέση της και έτσι ανέβασαν την... κανονική φωτογραφία, κατηγορώντας την πως έκανε photoshop στον εαυτό της.

Η ίδια πάντως η Κerr έσπευσε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως βρήκε τη φωτογραφία στο Ίντερνετ και χωρίς να ξέρει πως έχει υποστεί Photoshop την ανέβασε στο Instagram της.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης